Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja hocu da mi noga bude veca, boli me uvo da l' je misic...znas li kako to da pocinim? :lol:

Inace, znam dosta likova koji ne idu u teretanu, a ogromne noge, i vecina ih vozi biciklu ili trci stalno...ali su svi vecinom veliki gore...od 80-120 kg...doduse ja da bih povecao misic sigurno moram u teretanu jer mislim da nemam gene za dobar misic na nogama, ali eto...moram na trcanje da koliko toliko prvo zagrejem misic pre teretane...

Ja bas imam gene za noge a gore slabije :lol: Al radim na svim misicnim grupama, tako treba :zaljubljena:

Ali mislim da je moguce povecati misic na nozi i bez teretane, krenucu uskoro aktivno na trcanje dok se ne otvori teretana, pa cu videti da li je bilo napredka... :P

Inace nemam sala na nogama, tako da ako nesto budem video onda je to povecan misic,a ne zategnutost... xD

Mozes povecati "misic" tj nogu samo ako se ugojis.. Jer svako ko ima oko 100tinak kila ima velike i jake noge, vise zbog genetike a manje zbog opterecenja.. :(.. Svako povecavanje izvan genetike mora trud i tegovi :D.. Mada mozes ti malo zategnuti trcanjem i lepse ce ti se videti misic pa ce vizuelno izgledati da imas jace noge

Moj drugar "trenira" planinarenje i izgleda ok. Taman,nit je nabildovan,niti je zgoljav,neka sredina. Razvija se i od penjanja,ako si mislio na to,ali najbolje je da se penjes na zenske. :P I mene prepone bole jer nisam dugo se istezao niti igrao fuzdbal,to je normalno!

Sinoc kukam kako ne mogu da zaspim,
a jutros zamalo da zakasnim.
Sat me nije na vrijeme probudio,
brzinom svjetlosti sam na ispit pozurio.

Niti sam se brijao niti kupao,
niti nokte rezao, i doruckovao,
no sam dokopao index, u taksi sio,
vozac je do pravnog bukvalno letio

Da mi ne bi majke, zakasnih,
ali u zadnji cas u salu uletih
djelici sekunde su bili u pitanju
da li da polazem jutros ili u nekom drugom svitanju

Ali hvala nebesima stigoh u zadnji cas
hvala taksisti brza voznja mi je spas
za volanom neka avetinja napaljena
imah poguniti zbog ispita, od straha se uke***h :lol:

Dobar dan :bye:

Pre njene operacije srca.
Dečko: LJUBAVI VOLIM TE.
Cura: I JA TEBE!
Nakon operacije cura se budi , A uz nju je samo otac.
Cura: GDE JE ON?
......Otac: ZAR NE ZNAŠ KO TI JE DAO SRCE?!
Cura: O BOŽEEEE?
Otac: Šalim se , Otišao je srati!

:(((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back