Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iance ovo za znoj, zapravo znoj nema miris, i sasvim je normalna stvar. Ono sto stvara neprijatan miris su bakterije koje se nataloze na povrsini koze, ali ako je neko istusiran treba dosta vremena da prodje dok se dovoljno razmnoze :)... tako da ono znoj ne mora da znaci da se neko oseca

Bakterije su ono sto se zapravo osjeca. Znam par likova koji imaju problem s tim bakterijama, u mnogo vecoj mjeri postoje nego kod drugih, pa se osjecaju na znoj iako se redovno tusiraju.

A mene sad iznervirao Direkt što lupa gluposti. -.- I Jokiip. -.-

Ako te nerviraju komentari forumasa koje prije svega licno ne poznajes, onda ti toplo savjetujem da ne izbacas slike ne samo ovdje no bilo gdje drugo, pa cak ni na facebook ukoliko ga imas.

Nema razloga za to, znam da je neukusna sala, ali za to su najbolja dva resenja, ili smislis nacin da ih salom spustis na zemlju ili ih iskuliras. Pokazivanjem da te to nervira zapravo njima cinis uslugu.

Ako te nerviraju komentari forumasa koje prije svega licno ne poznajes, onda ti toplo savjetujem da ne izbacas slike ne samo ovdje no bilo gdje drugo, pa cak ni na facebook ukoliko ga imas.

Nema razloga za to, znam da je neukusna sala, ali za to su najbolja dva resenja, ili smislis nacin da ih salom spustis na zemlju ili ih iskuliras. Pokazivanjem da te to nervira zapravo njima cinis uslugu.

Nemam fejs, ne treba mi to čudo.
Ma ne nervira me toliko, ali što neviđeno lupetaju. xD U pravu si. Obrisala sam sliku, neću više ni da postavljam. xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back