Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja niiiiisaaaaaammm...:sad2:
a, stvarno bio si kuku lele....da ne pozeli covek da ti se obrati....:D
a i over je isto bio....:roll:
sad je i on donekle fin :mrgreen:

Dobro, nisi, ali si malo prolupala bila u zadnje vreme... :mrgreen:
Ma volim tako nekad da nerviram narod, a nekada umem da budem miran k'o dufa... :rumenko:
Ma Over kreten, mani ga se, kazem ti ja...on jeee, sacuvaj me boze...strasno :per::mrgreen:

Lepa prica zao mi je sto se tako zavrsilo!

Ja se secam tih nekih tipova nane je i mene zvao skvid :/
meni nije zao sto se zavrsilo. Sve je to zanimljivo iskustvo i deo mene. Sto ne rece da se prezivas Kravic? :lol: Menjaj prezime! :P
:sad2::rida::cry:

Twi girls one Juzer. :dosadno:
ma bilo,pa proslo,koga briga. :) Sad je brate 0. Ne isplati se ni truditi vise nista da se radi,sve je to isti ****,isti zaplet,isti rasplet,isti ljudi,iste situacije,isti izgovori,iste laze,sve vec vidjeno.
:roll: ne znam sta da ti kazem....zajebato bogme...
nekako mi ne lici na tebe da si se zaljubio....
ne znam sta da ti kazem....
bar sad nisam sposobna da drugima dajem savete kad sam i ja u raspadu....

Ma nisam se zaljubio,ja sam voleo osobu ili je bio neki slican trip. Celu godinu sam to izdrzao i prebrodio! Jos je tu bilo sranja sa prijateljima i porodicom,ali sada vise nista nema da me iznenadi i pogodi. Sad sam u stadijumu da mi je sve ravno do Kosova.

ma bilo,pa proslo,koga briga. :) Sad je brate 0. Ne isplati se ni truditi vise nista da se radi,sve je to isti ****,isti zaplet,isti rasplet,isti ljudi,iste situacije,isti izgovori,iste laze,sve vec vidjeno.

Ma boli te 'urac, uvek mozes da navatas neku pijanu ako naleti...da se ispraznis i kraj... :mrgreen:

Da vidis ti jednu sto mene uhodi...devojka je psihicki poremecena... :eek:

Vec 2 god. se kao lozi na mene, terao sam je u p.m. nema sta nisam sve radio i sad u cetvrtak krene da me smara da pricamo, ja joj kazem da necu, a ona kao "Ma nije to sto mislis, da pricamo kao drugovi hocu" ja reko' pricamo kao drugovi drugi put...i ona pocela da nagovara svem oje drugove da me smaraju da izadjem da pricam sa njom...nemas pojma koliko sam bio pukao kad su krenuli svi da me smaraju oko nje...ali kad mi je devojka od mog druga rekla "pi.cko jedna" doslo mi je da joj zavrtim samar da ne ustane vise...koliko devojke mogu biti stocarke, 10x gore od muskaraca, ali ozbiljno... :/

Ma boli te 'urac, uvek mozes da navatas neku pijanu ako naleti...da se ispraznis i kraj... :mrgreen:

Da vidis ti jednu sto mene uhodi...devojka je psihicki poremecena... :eek:

Vec 2 god. se kao lozi na mene, terao sam je u p.m. nema sta nisam sve radio i sad u cetvrtak krene da me smara da pricamo, ja joj kazem da necu, a ona kao "Ma nije to sto mislis, da pricamo kao drugovi hocu" ja reko' pricamo kao drugovi drugi put...i ona pocela da nagovara svem oje drugove da me smaraju da izadjem da pricam sa njom...nemas pojma koliko sam bio pukao kad su krenuli svi da me smaraju oko nje...ali kad mi je devojka od mog druga rekla "pi.cko jedna" doslo mi je da joj zavrtim samar da ne ustane vise...koliko devojke mogu biti stocarke, 10x gore od muskaraca, ali ozbiljno... :/

Ahh imo sam ja jednu sto je tako smarala!
Samo nju sam izlevatio!
Bio mrak u diskoteci ja nisam dobro snimio izaso vani!
Skonto nije bas moj smek!
Tamo ovamo ipak bila jo jlepa drugarica! :per:
I tako se smuvamo! Pa su se one i klale! Pa je ova i zvala mene vise puta!
Ja odbijo ona nista!
Ipak prestala je sada!

Ahh imo sam ja jednu sto je tako smarala!
Samo nju sam izlevatio!
Bio mrak u diskoteci ja nisam dobro snimio izaso vani!
Skonto nije bas moj smek!
Tamo ovamo ipak bila jo jlepa drugarica! :per:
I tako se smuvamo! Pa su se one i klale! Pa je ova i zvala mene vise puta!
Ja odbijo ona nista!
Ipak prestala je sada!

Jao, to brate...dovodila je neku VRH drugaricu ovako kod mene i pricala mojim drugovima da jooj ta govori sve najgore o meni, a drugarici pricala da ja govorim sve najgore o njoj...i na kraju sam joj ipak smuvao drugaricu...:mrgreen:
I da, sad njih dve ne pricaju...sa drugaricom sam joj raskinuo, ali sma ostao u dobrim odnosima...prvi put sa bivsom da imam ok odnos... xD

nema, takve bolesti valjda nemaju mozga da skapiraju koliko nekim svojim pricama mogu nekoga da zayebu...valjda im je takva priroda, bolesna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back