Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Mozda ga spase taj na kraju klipa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel gleda neko ovu seriju?
cula sam da je dobra,na kom je programu i kada?![]()
cula sam da je dobra,na kom je programu i kada?![]()
mala, nisi mi odgovorila šta je pušila ona devojčica 96. godište...
msm, nisam te shvatio, ne razumem na šta se misli - na pušenje cigareta? (ozbiljan sam)
ajde doc smash, ne uskači mi u poruke
ebote, najviše mrzim kad napišem nešto i neko napiše nešto drugo sekund nakon mog posta
uuufffff![]()
mala, nisi mi odgovorila šta je pušila ona devojčica 96. godište...
msm, nisam te shvatio, ne razumem na šta se misli - na pušenje cigareta? (ozbiljan sam)
philosophere brate razmisljaj logicno. Koliko dece od od 15 godina vidis da puse cigare? Poprilican ih je broj, naravno sve zavisi gde. Npr u mom malom gradu u poljoprivrednoj previse njih pusi... Dok u gimnaziji bas mali broj... Ali uglavnom nije mislila na cigarete jer dosta njih pusi. Ne kazem da nema malih fufica od 15 koje puse ku rac, ali i da puse nece da idu gradom i da se deru pusila sam tom i tom. Verovatno je mislila na kitu.mala, nisi mi odgovorila šta je pušila ona devojčica 96. godište...
muski polni organ -.-![]()
philosophere brate razmisljaj logicno. Koliko dece od od 15 godina vidis da puse cigare? Poprilican ih je broj, naravno sve zavisi gde. Npr u mom malom gradu u poljoprivrednoj previse njih pusi... Dok u gimnaziji bas mali broj... Ali uglavnom nije mislila na cigarete jer dosta njih pusi. Ne kazem da nema malih fufica od 15 koje puse ku rac, ali i da puse nece da idu gradom i da se deru pusila sam tom i tom. Verovatno je mislila na kitu.
ju
a čekaj, ti to znaš... kako?rekao ti neko, ili ona lično, ili ...?
ona.....
aha. pa čekaj, ja mislio ti si fina devojčica, i kao i svaka fina devojčica, ne pričaš o tome sa svojim drugaricama?
zašto sad ovo?![]()
Malla imas sad na happy onu seriju u 16:00 repriza od sinoc..
nisam ja sa njom konkretno o tome pricala...nego je pocela da mi se hvali kako ima decka koji je 91 god....i u toj prici je i to spomenula...cim je rekla da je 91...pao mi je mrak na oci...velika je razlika
Ta mala je debilka, a taj lik je jos veci debil koji je pritom i kreten jer zavodi maloletnice koje su uzgred glupe k'o racku...iskreno![]()