Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Normalna stvar, niko neće da uloži svojih 5-6-7 godina u visoko obrazovanje koje za naše uslove poprilično košta i da posle nedeljno ulaže 48+ radnih sati za platu manju od 500 evra.
Evo ja prvi neću.

Ministar prosvete Žarko Obradović kaže da je nezadovoljan time što je samo 6,5 odsto stanovništa Srbije visoko obrazovano i dodaje da je "povećanje broja visokoobrazovanih ljudi u Srbiji je apsolutni državni prioritet“.
Nisu to čokolade pa da se samo štanca i štanca, treba uraditi nešto posle sa tim visokoobrazovanim ljudima, a sa druge strane nešto nisam siguran da je to toliko bitno kao što pričaju jer dovoljno je samo pogledati u kom smeru ide obrazovna politika...

Rektor Beogradskog univerziteta Branko Kovačević naglašava da bi najmanje 40 odsto stanovnika Srbije moralo imati diplomu fakulteta.
Kakva spodoba, jel on bre normalan, šta će bre da rade toliki silni ljudi i slučaju da ih ima, u državi u kojoj perspektive nema i u kojoj je neće ni biti narednih 500 godina.

Poslednja izmena:
jel izvodio neko od vas nekad na bini,ali u skorije vreme ? :lol:
ja sam kao klinac pevao neko cudo,al to veoma davno
mozda budem isao sa ekipom na neko rap takmicenje pa me zanima kako da ubijem jebenu tremu i da ne zaserem nesto :D

mozda budem isao sa ekipom na neko rap takmicenje pa me zanima kako da ubijem jebenu tremu i da ne zaserem nesto :D

Osmisli znak ohrabrivanja za tvoju ekipu.
Spartanci su govorili:"Au,Au,Au"..U filmu.
Tako i ti, ali da vices najjace sto mozes kad izgovaras.
Naravno, mozda to pomaze samo meni.
Ako ne tebi, onda uzmi sedativ i ostalo.

Ne lupetam.:D
Iznosim cinjenice.

e pa iznosis pogresne cinjenice :P

ja mislim da bih se onsvestila kad bih stala pred dosta ljudi....:mrgreen:

ahahahaha

Pazite ovo
Kolko je kul :mrgreen:

"Im surprised that they didn't start Marx on the left. Poor tactics"

"The Germans are disputing it. Hegel is arguing that the reality is merely an a priori adjunct of non-naturalistic ethics, Kant via the categorical imperative is holding that ontologically it exists only in the imagination, and Marx is claiming it was offside.
"

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back