Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu prvo kuci da snimam,da se uvezbam,udjem u kalup :)
pa onda ako mi se ne isplati ni ta kucna oprema koju nabavljam,onda cu u studiju da radim po malo,gledajuci da mi svaka pesma bude vrhunski odradjena
Ovako kad sam kuci,mogu da se zezam i izbacujem poluproizvodna srranja xD

Vezbaj malo grlo, popravi glas...iznajmi nekog crnca da ti to sredi... :rumenko:

za'ebavam se... :mrgreen: xD
Ali pametno ti je to, vezbaj prvo malo sam pa posle trosi pare, a ne ko ovi kod mene, daju pare za snimanje, a imaju jednu dobru pesmu od 100 mogucih... xD

Znam ja da je para i sve to, ali da bi takav studio otvorio na koji bi mogao da naplacujes toliko morao bi mnimum uloziti jedno 20 hiljada eura.

Ma i vise od 20.000 ja mislim...skupo je sve to...a i jos ko ce da smislja sve te mixove i ostalo da se radi, treba placati i radnike...mada mislim da bi se isplatilo, pogotovo tu kod vas, 500 evra su velike pare brate... :D

Ma i vise od 20.000 ja mislim...skupo je sve to...a i jos ko ce da smislja sve te mixove i ostalo da se radi, treba placati i radnike...mada mislim da bi se isplatilo, pogotovo tu kod vas, 500 evra su velike pare brate... :D

Zato kod nas snimaju samo mamini i tatini sinovi.

Ima studija gdje se snima za mnogo manje, ali to je samo misketa razglasna, mikrofoni, eventualno poneko pojacalo. E za nekih 200-300 mogu da nabavim no sto mi preostaje da bi imao to.

Mozda mi bude valjalo da pored advokatske kancelarije imam i svoj studio, pa da kad dodju neki klipani sa gitarama da za neku sicu snime pjesmu :P

Pa kad volis marcela,moras i mene :per:
mislim,isto je to neki alternativni rep..
Kaj si takva,neces ni sansu da mi das :cry:
ja se mesec dana mucio,a tebi je tesko da potrosis maksimum 20 minuta na slusanje
ccc

Ne postuje se ovde tudji rad,pa da mi ebes sve

Pa kad volis marcela,moras i mene :per:
mislim,isto je to neki alternativni rep..
Kaj si takva,neces ni sansu da mi das :cry:
ja se mesec dana mucio,a tebi je tesko da potrosis maksimum 20 minuta na slusanje
ccc

Ne postuje se ovde tudji rad,pa da mi ebes sve

E, samo da znaš da ću da poslušam, u inat. Ali ako ne valja, mrtav si! Sad me mrzi da puštam, sestra u blizini pa da se ne čudi. XD

Zato kod nas snimaju samo mamini i tatini sinovi.

Ima studija gdje se snima za mnogo manje, ali to je samo misketa razglasna, mikrofoni, eventualno poneko pojacalo. E za nekih 200-300 mogu da nabavim no sto mi preostaje da bi imao to.

Mozda mi bude valjalo da pored advokatske kancelarije imam i svoj studio, pa da kad dodju neki klipani sa gitarama da za neku sicu snime pjesmu :P

Dodjes ovde kod nas i snimis pesmu za duplo manje pare... :rmgreen: barem mislim da je manje... :think:

Koliko ces da iskesiras za sve to sto ti treba? :P

Msm, ovo ono, advokat koji svira gitaru i jos snima pesme... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back