Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Da pomognemo nasem drugu da postane poznat, jer sigurno je bolji od General Two![]()
Pa ako ce mu download pesme pomoci, onda cu rado skinuti jos 10x... xD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pomognemo nasem drugu da postane poznat, jer sigurno je bolji od General Two![]()

Ja cu skinem pa cu poslusam ako me ne bidne mrzelo...iskreno xD
kad sam mogao one Vervestine gluposti da poslusam, onda cu moci i Direktove pesme...![]()
Ja iako sam rock muzicar pokusacu da dam kritiku![]()
ja nemam pojma ni kako da kritikujem, tako da neću da skidam, osim ako nekim slučajem ne budem zavolela rep, ne podnosim ga organski, jedino marčelo može. xD

Super za tebe.Ogrejalo sOnceee

Pa nem' ni ja pojma, jednom sam kritikovao rep. i smejao mi se covek...![]()
![]()

Zato neću da kritikujem ono što ne znam. Da mi se ne smeju ljudi, to mrzim.![]()

ja nemam pojma ni kako da kritikujem, tako da neću da skidam, osim ako nekim slučajem ne budem zavolela rep, ne podnosim ga organski, jedino marčelo može. xD

Ummm. u redu. xDMa kazem ti da ne moras kritikovati, skini, skini sve sa...pesmu i odslusaj samo, amigo...![]()
Uporedjujes sa onim sta hvali ljubitelji te muzike, uporedis sa svjetskim rep hitovima i to je to
Ja najlosije kritikujem rock muziku jer sam subjektivan![]()
Ummm. u redu. xD
možda skinem.
a možda i ne- xd
Što bi i kritikovao, kad je super. Dok rep za razliku od rok muzike nije.. ali nema veze. XD
Recles, ja nisam ni vid'o taj album...sa' cu i ja da gi skinem i poslusam...![]()

Is sotono, kazem is!
ma to Bezimena i verw zele da me sabotiraju ,pa guraju postove da se moj bum ne vidi
inace,rekoh,razlikuje se album od ostalih,drugaciji je zvuk,versovi takodje
mozda jer sam pisao u tom nekom posebnom stanju uma,pa su neke depresivne,ali su sve licne, i to
ne budite ograniceni ,ja mogu da slusam sve sto valja
a sad,dal ovaj album valja,to ostavljam vama xD
ma to Bezimena i verw zele da me sabotiraju ,pa guraju postove da se moj bum ne vidi
inace,rekoh,razlikuje se album od ostalih,drugaciji je zvuk,versovi takodje
mozda jer sam pisao u tom nekom posebnom stanju uma,pa su neke depresivne,ali su sve licne, i to
ne budite ograniceni ,ja mogu da slusam sve sto valja
a sad,dal ovaj album valja,to ostavljam vama xD

Što bi i kritikovao, kad je super. Dok rep za razliku od rok muzike nije.. ali nema veze. XD

-.- Nemam komentara. -.-

Ma djubrad, gledaj ovu Bezimenu, djubre, kad ti kazem...
Nisam neki davalac kritika pa cu ti samo reknem koja mi se svidja, a koja ne...![]()
Pa onda ne komentarisi... -.-
Ja vala slusam skorom sve...jedino sto ne slusam su one Vervetusine "pesme" ono ne mogu da slusam, ono cepa usi na cetiri dela, aaa...![]()