-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Gde ces bre te od kopriva, to ziz-ziz... ja neku tamo kupku, ne secam se imena, sampon neki zeleni, valjda head and shoulders... xD
mngoo jlepo miriše. xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ces bre te od kopriva, to ziz-ziz... ja neku tamo kupku, ne secam se imena, sampon neki zeleni, valjda head and shoulders... xD
jeste, baš je bitch
Ma kucka 'ebo joj pas psa...![]()

ma sad cemo mi to da sredimo. Msm sad je forum bezbedan posto sam se vratio,vise nije potrebna!![]()
![]()
mngoo jlepo miriše. xD
Mi dont lajk it!ma sad cemo mi to da sredimo. Msm sad je forum bezbedan posto sam se vratio,vise nije potrebna!![]()
![]()

ja sam to upamtio kao najjeftini sampon u celoj prodavnici. To i breza. Operes kosu,a ono jos prljavija nego pre pranja,svrbi te lobanja posle 2 dana kao da su ti vaske u kosi.Mi dont lajk it!
Ali šampon od kopriva nije takav. xDja sam to upamtio kao najjeftini sampon u celoj prodavnici. To i breza. Operes kosu,a ono jos prljavija nego pre pranja,svrbi te lobanja posle 2 dana kao da su ti vaske u kosi.Mi dont lajk it!
hahaha...nemo' Stevica da te cuje, na'ebaces, na'ebacete, svi cemo na'ebati...![]()

U redu....Ali šampon od kopriva nije takav. xD
Pa to...'de koprive nadje od onolikog Bg-a sumopor ti 'ebem...joooj xD
Tako je, mi don lajk it...
Ja time perem kosu samo kad grmi...nece grom u koprive...
Ja time perem kosu samo kad grmi...nece grom u koprive...
gud van!
Kako da čuje kad je ovo forum?? može jedino da pročita, a ko će normalan čitati ovoliko psotova. XD
Samo se ti tesi Overkuco, na'ebao si k'o crni...
Smaras vise sa tim, zna se da kad kazemo "cuje" misli na "procita", cak i vrabci to znaju, samo ti mislis da je kul da ispravljas ljude na tu foru...
je li koja je od onih na slici hator?

sto nije jedna od onih na prvoj i drugoj slici?

Na prvoj slici je desno