Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Volite li vi?zmija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volite li vi?zmija
![]()

Ja, ovu zmiju sam odavno vec provalio...vrh je, najjace je sto je ima u raznim varijantama...plava, roze, crvena, braon...ma svaka boja...i plus menja boje kako raste...mada mislim da su dosta skupe...al' kad budem imao para ima da je kupim sigurno...![]()

lijepa za posmatrat,,,,dalje od mene![]()

Zmije rulz...obozavam ih jos od malena...![]()

Jesil ikad ubio....?.......ja jenom golemu kamenovo......sa daljine naravno.......i pobjeze sa pola glave![]()

Da, ali uglavnom slucajno, ili bi je neko od mojih drugova ubio...
Ona pobeze sa pola glave?![]()

jest vala.....i to u travu.....vrpuska![]()

e ja sam jednom nabasala na emo zmiju
msm, vodena neka gej zmija koja nije bezala od mene vec je, kao tenkre, krenula u smrt
znaci emoooooo
ali nisam joj naudila, ja sam fino dete![]()

<
honeyne znam , piizda joj materina, samo me iznervirala
gej emo zmija
kliasicni emo
'oce d'umre
pff
e, decaci moji, odoh spavam
bole me ledja, treba za neku dasku da se prikujem da se ispravim
i takoC
lepe snove vam zelim![]()

Moja baba jednom za slavu zaklala pijetla(ovo je malo brutalno)........i on pobjego u kokosinjac bez glave i zivio dugo i srecno do kraja svog zivota><

Najzad cu moci da sviram ovo, umesto samo da pevusim.
Ako nekog zanima laka verzija :3
Em, Am, G, Dm

brate, ima ona kokoska sto jwe zivela nekoliko godina bez glave...
Al' petao ni pet ni ses' nego u kokosinjac da po zadnji put opali koku...![]()
NIje hteo umrijet kao dijevac...........mlad pjetao,bio tek posto a baba ga cap........inace nepodnosim kad baba kolje kokosi.......nema sanse poludim ko onaj "wow".........boga mi

Jadan, pa sto ga zakla? Sigurno nije hteo raditi pos'o
Ma bezi...ja se secam kad je jedan moj drug, debil, kupio pile na pijaci i drzao ga u stanu, kad je poraslo nisu vise imali gde da ga drze i baba ga secnu na terasi![]()

Djubrad.......pa bolje da su ga dali u humanitarne svrhe,tamo ga nebi pojeli....
xD