PTT dobrovoljne akcije iz tvog u moj džep

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.539
ja kasam slao neke pare postNET-om uslovljavali su uslugu višom cenom zbog obavezne dobrotvorne akcije za Hram Svetog Save u Beogradu

momentalno sam započeo, ispostaviće ss bezobraznu komunikaciju, da meni treba usluga prenosa novca uz proviziju pošte a ne da se skuplja za hram kao uslov za uslugu

odgovor je bio da je na dobrovoljnoj bazi

moj odgovor da ovo nije na dobrovoljnoj bazi

njihov odgovor pozivanje na član oko organizovanja dobrotvornih akcija

moj odgovor je da slobidno budu dobrotvori ali od svoje plate

njihov odgovor da sam drzak

moj odgovor da ne brinu o Bogu jer su se mimo Boga zaposlili a i tenderi im djavoimani a u Srbiji su tri religije ravnopravne, šta ima musliman da plaća za hram iz kog bosanski pop uzneo ćasu sa parama zabole ga za natpise u novinama?

odgovora nema?

a onda pročitamo kako je pośta nabavila 32 džipa, svakom po jedan... pogledo ih Bog śto bi se reklo... :kafa:

ja kasam slao neke pare postNET-om uslovljavali su uslugu višom cenom zbog obavezne dobrotvorne akcije za Hram Svetog Save u Beogradu

momentalno sam započeo, ispostaviće ss bezobraznu komunikaciju, da meni treba usluga prenosa novca uz proviziju pošte a ne da se skuplja za hram kao uslov za uslugu

odgovor je bio da je na dobrovoljnoj bazi

moj odgovor da ovo nije na dobrovoljnoj bazi

njihov odgovor pozivanje na član oko organizovanja dobrotvornih akcija

moj odgovor je da slobidno budu dobrotvori ali od svoje plate

njihov odgovor da sam drzak

moj odgovor da ne brinu o Bogu jer su se mimo Boga zaposlili a i tenderi im djavoimani a u Srbiji su tri religije ravnopravne, šta ima musliman da plaća za hram iz kog bosanski pop uzneo ćasu sa parama zabole ga za natpise u novinama?

odgovora nema?

a onda pročitamo kako je pośta nabavila 32 džipa, svakom po jedan... pogledo ih Bog śto bi se reklo... :kafa:
Oni nisu drski sto hoce da ti uzmu pare bez odobrenja,a ti drzak,sto ne das svoje.Lopovska posla.

Oni nisu drski sto hoce da ti uzmu pare bez odobrenja,a ti drzak,sto ne das svoje.Lopovska posla.
jedino su reagovali kada sam im uslikao PostNET uplatnicu na kojoj mi naplaćena doplatna markica ali bez zalepljene doplatne markice jer, kako reče šalteruśa: "nemamo više markica ali je akcija u toku"

e sad ko je tu zaradio...

Back