Ortak2 Aktivan član Poruka 1.256 danas u 10:09 - Ptice #1 Razmišljam tako o bezbroj stvari, gledam u nebo i odjednom mi "nešto nije u redu sa ovom slikom". Kao da gledam u prošlost, gledajući ptice. I bila sam u pravu. Osećaj kad sam to shvatila je bio neopsiv. Pitala sam veštačku inteligenciju i evo:
Razmišljam tako o bezbroj stvari, gledam u nebo i odjednom mi "nešto nije u redu sa ovom slikom". Kao da gledam u prošlost, gledajući ptice. I bila sam u pravu. Osećaj kad sam to shvatila je bio neopsiv. Pitala sam veštačku inteligenciju i evo:
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.551 danas u 10:50 - Ptice #4 ptice letu po nebu ali u stvari letu ispod neba jer da letu po nebu onda ne bi letile nego bi lebdile
ptice letu po nebu ali u stvari letu ispod neba jer da letu po nebu onda ne bi letile nego bi lebdile
Tom Riddle Elita Poruka 20.594 danas u 11:18 - Ptice #5 Ortak2: Nije čudno što su za film uzeli baš pticu. Pogledajte prilog 1799595 Kliknite za proširenje... Филм ок, музика у филму одлична.
Ortak2: Nije čudno što su za film uzeli baš pticu. Pogledajte prilog 1799595 Kliknite za proširenje... Филм ок, музика у филму одлична.