Psychedelic trance...

• Začetnik teme Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi satanizovani prijatelji!

Trazi se najsatanizovaniji pevac, za jeda ultra-satanizovani bend! Na audiciji izmedju ostalog cemo gledati sledece:

1 - Ko moze najvisepilecih glava da odgrize u roku od 3 min i 30 sec.

2 - Ko zna da na najvise jezika kaze sotona.

3 - Koc ima najveci (samo)ubilački instinkt (uz neku malu demonstraciju naravno)!

4 - Brzinu izgovaranja zadatih stihova unazad!

Hvala na pažnji i neka najsatanizovaniji pobedi!

Haha ma lupam bre!

A sad stvarno

Ako neko hoce, misli da hoce ili jos nezna da hoce da peva a pri tome zna, misli da zna ili jos nezna da zna ili mozda ne zeli da zna da peva neka se javi na:

naxos_stardust@yahoo.com

Hvala!

stivlim:
Posto sam iz Vojvodine, moji koreni su slusali tamburase i protiv takve muzike nemam nista protiv, e sad sto su neciji koreni bili pod Turskom vlascu i sto im je glavni provod bio trbusna plesacica sa zvucima orijenta ja tu nemogu nista da promenim. Primitivizam se ne moze tako lako iskoreniti.

P.S.-Mrzim svadbe
Nazivajuci necije korene primitivnim samo pokazuje tvoju primitivnost i glupost. Na ovom forumu ima gomila ljudi koji ne vole tamburase ili sta god da su, pa su ipak ostali uljudni da ne pljuju po tudjim ukusima i sklonostima.

zivanka:
Ne treba se stideti svojih korena!

Ni deda ni baba mi nisu bili ni Turci, ni Gruzijci, ni Egipcani, ni Marokanci... Niti su slusali narodnu muziku sa solom maznutim iz neke metalske pesme...

GRAND shoou, predstavlja pravi uzitak za moju porodicu petkom uvece.

Haha :lol: Sama si rekla Grand shouu

ko jos moze da ne zaplace na DJEJOA i nedelju?

Dzej Lenoa? Dzej Leno je subotom, ne nedeljom. ;)

UZ STA SE VESELITE NA SVADBAMA?
Uz trubace, a ne turbo folk. 8)

SLUSAM ALBUM OD KAKO JE IZASAO I NE MOGU DA SE NASLUSAM. Toliko govori o nasoj muzickoj (ako se to moze nazvati muzikom) sceni i to je sve toliko istinito da boli... Stoga otvaram ovu temu o njemu, njegovom stvaranju i pricanju tj. pevanju istine.
Javi te se. Mislite li isto kao i ja?

Firmas:
U Novom Sadu ce se u subotu 17-tog aprila veliki dobrotvorni rock koncert na strandu a pocece u 18 casova.Humanitarnoj svirci su se odazvali:Neverne Bebe,Van Gogh,E-play,Partibrejkers,Amajlija,Ritam Nereda,Eyesburn,X centar,Reach Bich i Dragoljub Djuricic.
Upad 200 dinara.
valja chuti eyesburn

pa mozes i sam-a da ucis, ja sam prvo naucila 2 akoda
http://www.skola-gitare.co.yu/
mozda ce ti ovo pomoci,
mozes da narucis cd za 200 kinti, ok je,moze da koisti, mada nema sanse da samo uz to naucis da svirash gitaru....
a pa zar u sapcu nema nekih bendova?
pitaj nekog gitaristu da ti pokaze!
najlakse resenje, to sam ja uradila... nesto slicno!
iii resen problem, samo treba da nabavis neku gitaru, da bi vezbala i kod kuce, ako je vec nemas,
a kad naucis neke akorde mozes da skidas tablature s neta pada to provaljujes, prilicno je pprosto ako si uporan!
ali duuugo treba da bi postao dobar gitarista...

Da li neko zna kako se zove ona pesma iz filma "Munje!" kada su ono u kolima i prvo pevaju onu pesmu sa RTS-a (ono iz vesti nanananana), e mene interesuje ona druga pesma koju pevaju posle te!!!Ono kada se svi uzive! Kako se zove ta pesma?
Nadam se da ste shvatili sa sam hteo da kazem...

poz 8)

Back