Psovanje..

Umem da opsujem itekako . . posebno kad nesto smatram nevidjenim ili nepravednim . . Ali najgore je kada mi se omakne koja zestoka psovka pred roditeljima . . haha, njihove face :shock:..

obozavam nase psovke, sto socnije i perverznije... naravno kao zezanje u internoj komunikaciju, nije sad da idem ulicim i je.bem ma.ter svima... ;))

trenutni favorit mi je "Sve te je.balo!"

inace vic ide:

Znate da su Srbi jedini narod koji ima prošlo svršeno vreme u budućnosti?!
Primer je: Je.bo sam te, kad te stignem!

;)

Псујем ко кочијаш... Али пред родитељима никад...

Potpuno identichna stvar. :mrgreen:
Smem da kazem npr. ˝Koje sranje˝ ili ˝Au, ******˝. Cale bash obraca paznju na to, mama manje vishe ali ni ona ne voli kad psujem, mada ni ona nije cvecka.
Jednom sam pred tatom, u kolima, rekla ˝Idi u *****!˝ nekom idiotu, i chovek se zabezeknuo. :lol:

Potpuno identichna stvar. :mrgreen:
Smem da kazem npr. ˝Koje sranje˝ ili ˝Au, ******˝. Cale bash obraca paznju na to, mama manje vishe ali ni ona ne voli kad psujem, mada ni ona nije cvecka.
Jednom sam pred tatom, u kolima, rekla ˝Idi u *****!˝ nekom idiotu, i chovek se zabezeknuo. :lol:

Срам у тебе! z:mrgreen: псујеш у колима z:hm: Кола су бре као црква... нема псовања и крстиш се кад улазиш и кад излазиш z:lol:

Psujem kad se iznerviram i kad mi skoči pritisak. Nisu to neke vulgarnosti, nego neka manje-više klasika.

Срам у тебе! z:mrgreen: псујеш у колима z:hm: Кола су бре као црква... нема псовања и крстиш се кад улазиш и кад излазиш z:lol:
I izuvaš se kad ulaziš u isti i obuvaš papuče kad si unutra, ko onaj sa Saabom 99 u "Majstorskoj radionici". :D

A što sam se u kolima i ispod kola napsovao da to nije dobro... :lol:

ja iso u elektrotehnicku, psujem ko kocijas.. a pokusavao sam da ostavim :mrgreen:

jednom u srednjoj se nas 5 se kladi u po 100 kinti, ko izdrzi nedelju dana da ne opsuje pobedjuje..

prosli smo neslavno, dvojica su se ispalili jos to vece, a kad sam se sutradan nasao sa drugom dvojicom bilo je "e, znas sta, simo i ja opsovali malopre u busu" a ja "ne seri? xD" :lol:

inace sto se psovki tice, dal je ono kod pekica pisalo "cak je i crkva priznala psovke kao najefikasniji nacin izrazavanja emocija" :mrgreen:

umem....sa ortacima,s bilo kojim opustenijim likom mogu da pustim psovku naravno ako to njemu ne smeta....muski ili zenski pol ne bitno....i nekad sa roditeljima nije da nije normalno naravno ali umemo....ali to je vise izmedju nas hehe....

Back