aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Šta to navodi obične jajare da glume psihopate ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
? malo detaljnije, molim te.
lepo kaže čovek u uvodnom postu. obična jajaraŠta i ko je >> psihopata << ... ?
pa nebitnost mora nekako ih primeteŠta to navodi obične jajare da glume psihopate ?
Zasto bi neko glumio psihopatu?
To je sad moderno. Popularizovao ih je Holivud. Visokointeligentni, visokouspešni i visokobezosećajni. To je sad kul.
Svasta, ja reko neka zezancija.. To je kod mladjih trend, ili kako?
Zasto bi neko glumio psihopatu?
Ne znam, psihopata je danas nesto sto u narodu samom znaci "covjek koji ima svoju licnost i ima neke ideale vece od uzivanja", pa ne znam da li koristis u narodnom smislu, ne glume nikakve psihopate, trude se da budu ali je to smijesno... Previse su nepsihopatni, pa ih bolest cera da se mijenjaju, i onda to ispada bolesna psihopatija...Šta to navodi obične jajare da glume psihopate ?
Mozda i ne glume.
Izvesno.
Mislim, kolika budala čovek mora biti da bi glumio budalu?
Moj poznanik iz mladosti je, kad je otišao u vojsku, bio rešen da pošto-poto isimulira ludilo. Hteo je da izbegne služenje vojnog roka.
Mislili smo da je simuliranje uspelo jer je otpušten ubrzo nakon zakletve.
Pričao nam je kako je, svaki put kad bi ih postrojili, padao kao sveća. Po ceo dan je bušio nevidljive balone, pa su ga poslali kod psihijatra.
Dobio je neku dijagnozu. Međutim, primetili smo da je zaista drugačiji. Setili smo se i nekih njegovih iščašenih ispada pre odlaska u vojsku.
Ispostavilo se da je bio bolestan i ranije, ali da je vojska bila okidač.
Tako da njegova "gluma" zapravo i nije bila baš gluma.