psihopate i jadnici

Šta to navodi obične jajare da glume psihopate ?

Svi smo mi pomalo psihopate mislim. A to da li je jajara psihopata treba videti tek kada jajara dobije mogućnost da bude psihopata. Nečija intelektualna i fizička infatilnost ne znači da nije psihopata.

- - - - - - - - - -

A što se tiče onih koji se trude da odaju takav utisak, mislim da je to u nedostatku realnih iskustava i samopouzdanja.

Šta to navodi obične jajare da glume psihopate ?
Ne znam, psihopata je danas nesto sto u narodu samom znaci "covjek koji ima svoju licnost i ima neke ideale vece od uzivanja", pa ne znam da li koristis u narodnom smislu, ne glume nikakve psihopate, trude se da budu ali je to smijesno... Previse su nepsihopatni, pa ih bolest cera da se mijenjaju, i onda to ispada bolesna psihopatija...

Mozda i ne glume.

Izvesno. ;)

Mislim, kolika budala čovek mora biti da bi glumio budalu?

Moj poznanik iz mladosti je, kad je otišao u vojsku, bio rešen da pošto-poto isimulira ludilo. Hteo je da izbegne služenje vojnog roka.
Mislili smo da je simuliranje uspelo jer je otpušten ubrzo nakon zakletve.
Pričao nam je kako je, svaki put kad bi ih postrojili, padao kao sveća. Po ceo dan je bušio nevidljive balone, pa su ga poslali kod psihijatra.
Dobio je neku dijagnozu. Međutim, primetili smo da je zaista drugačiji. Setili smo se i nekih njegovih iščašenih ispada pre odlaska u vojsku.
Ispostavilo se da je bio bolestan i ranije, ali da je vojska bila okidač.
Tako da njegova "gluma" zapravo i nije bila baš gluma.

Kada nemaju svoj stav o zivotu, sto je normalno dok si mlad, ljudi imaju potrebu da kopiraju razne likove. Prirodno je da muska deca kopiraju oceve, a zenska majke do adolescencije, danas se adolescencija produzila generalno gledano, pa "deca" kopiraju likove prihvacene ili cak opovrgavane, koji na bilo koji nacin skrecu paznju, zeleci istu za sebe kao dokaz priznanja ili postojanja, ali i trenda.
U vremenu koje ponistava sve civilizacijske vrednosti sasvim su pogodni, za kopiranje, likovi psihopata koji su sposobni da opstanu.
Inace zivimo u vremenu kada civilizacija stvara nove vrednosti,a za to su joj potrebni klonovi kojima je lako upravljati, tako da je kloniranje psihopata kolateralna steta trenda.

Izvesno. ;)

Mislim, kolika budala čovek mora biti da bi glumio budalu?

Moj poznanik iz mladosti je, kad je otišao u vojsku, bio rešen da pošto-poto isimulira ludilo. Hteo je da izbegne služenje vojnog roka.
Mislili smo da je simuliranje uspelo jer je otpušten ubrzo nakon zakletve.
Pričao nam je kako je, svaki put kad bi ih postrojili, padao kao sveća. Po ceo dan je bušio nevidljive balone, pa su ga poslali kod psihijatra.
Dobio je neku dijagnozu. Međutim, primetili smo da je zaista drugačiji. Setili smo se i nekih njegovih iščašenih ispada pre odlaska u vojsku.
Ispostavilo se da je bio bolestan i ranije, ali da je vojska bila okidač.
Tako da njegova "gluma" zapravo i nije bila baš gluma.

koga vojska oslobodi zbog ludila... :lol: nema sanse da isfoliras vojne lekare, osim kao sto je bio slucaj kad su uhvatili onog lekara da je oslobadjao zbog neuracunljivosti sinove budzovana pa smo imali situaciju da su jednog reditelja izvukli sa pola filma i strpali u corku, pa su ga onda neki drugi budzovani iz nje izvadili :lol:

srbija ybt...

Back