- Ne gleda TV. Nikad. Na pomen Pinka, Cece, Jece, nekog od skaradnih likova ili emisija odgovoriće sa - Ne znam ko je to.
- Smatra da RTS treba ugasiti. HRT je neuporedivo bolji. Tijanić i Koštunica su uveli plaćanje pretplate.
- Ima prijatelje (ne poznanike, kolege sa posla ili drugare drugova), pri-ja-te-lje, medju svim manjinama i marginalnim grupama, pederima, lezbejkama, Albancima, crncima, Bošnjacima, ... te uvek govori iz 'prve ruke'.
- Zato je tolerantan prema svima. Jedino ga nerviraju oni koji glasaju za druge stranke, četnici, Srbi, nacionalisti (selektivno) i korisnici Apple proizvoda.
- Situiran je ali je jos (uglavnom) kod tate i mame "na kazanu"
- Prošao je svet. Od Bruneja do Svete Lucije, Sao Tome i Principe, Kiribatija i Solomonovih ostva. Zna kako je i razume. Što se tiče bivše SFRJ tu je poznavanje savršeno. Jednom nedeljno pije kafu kod prijatelja u Prištini, Sarajevu i Zagrebu. Jednom u dve nedelje svrati kod prijatelja u Ljubljanu. Skoplje ne j**e niko ni 2 posto.
- Ateista i kosmopolita. Mahom se na popisima izjasnjava kao eskim ili dzedaj. Od dva popisivača jedan je tvrdi nacionalista koji mu zamera zbog toga ali on ga britkim komentarom ubedjuje. U slučaju da su popisivači smoreni i nezainteresovani studenti onda se pomenuto desilo njegovom prijatelju.
- Razume se u sve sportove, od fudbala preko hokeja na travi do go-a. Ipak najviše od svih sportova gleda tenis. Poznaje tenis (neugodan je ovaj Grigor Dimitrov, jeste da je 72 igrač ali ima odličan isajd-aut forhend, gledao sam ga protiv Kukusinkina koji je takodje odličan) i istorije turnira (secam se kako je 2003 Federer igrao u Bukureštu) bolje od Ace Frizure. Zna da je Djoković čist promašaj i antipatriota jer ne plaća porez u Srbiji
- Slusa Azru i pomalo EKV. Dzonijevi stihovi su duboki i bezvremenski.