Psihološki humor :)))))))))

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
http://4.***************/_4mfqFsW3tYY/SPMH0oUI4_I/AAAAAAAAC-8/3n7lAu7Iaa0/s400/efin671l.jpg

:mrgreen:

Evo i jedne temice koja nece biti napeta, u kojoj nece niko valjda da se uznemirava, svadja, dokazuje, nabedjuje i primenjuje asertivne tehnike kako bi umirio sagovaraca :mrgreen:.

A i humor kao humor je besplatan i veoma ucinkovit lek za puno toga . . . . . . A najbolji je kao preventiva ocuvanja svog dusenog zivota na visokom nivou, sto dalje od depresivnih stanja ....

Hteo sam da nazovem temu "psihologja i humor" tacnije nazvao sam je tako pa sad promenih pre nego sto sam poslao temu.....jer verujem da ce da se svede na pricanje raznih viceva i kacenje raznih slika koje nemaju veze sa psihologijom, ali neko ce uvek reci - Pa na slici je to i to, i to je domen psihologije, i to psihologija mzoe da proucava i da sagledava iz "psiholoskog ugla" ....

E pa nije mi cilj to da uradimo....Da imamo jos jednu spam temu, ima takvih tema koliko hocete na pdf humor i zabava :rtfm:

Hajdemo ovde da stavljamo i pisemo nesto sto je smesno i zanimljivo ali da je usko vezano za psihologiju i da se na nju odnosti, A UJEDNO DA IMA I OBRAZOVNI I ZABAVNI I RELAKSIRAJUCI KONTEKST, DOJAM......

Na ovu ideju sam dosao tako sto sam kucao jednom korisniku kako npr da zapamti gradivo , tesko gradivo uz pomoc smesne slike, jer ce smesna slika proizvesti asocijaciju na suvoparno gradivo i doprineti da lakse takvo gradivo "dozovemo iz glave " :mrgreen:

Hteo sam da mu objasnim cuveni Pavlovljev exp. klasicnog uslovljavanja i malko sam guglao i nadjoh ovu sliku hehe

stivers_pavlovs_dog.jpg

I onda rekoh sebi - Hej na netu postoji grupa frikova koji se sprdaju sa psiholozima, psihijatrima i psihoterapeutima i prave "demotivacione" slike? :eek::D

SUPER, OTVORICU TEMU O TOME, I ISKORISTICEMO TO DA SE ZABAVIMO, NASMEJEMO I KROZ KRAJNJU ZABAVU OSVEZIMO SECANJA ILI NAUCIMO NESTO NOVO......

Poslednja izmena:

Back