Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.399
Kolega - nemoj da mislišUpoznaš sebe, u najmanju ruku.
Samo ono što osećaš i o čemu misliš kad si sam je istina.
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega - nemoj da mislišUpoznaš sebe, u najmanju ruku.
Samo ono što osećaš i o čemu misliš kad si sam je istina.
Pises sasvim solidno i tecno, zvucis sasvim prirodno. Ne moras da uvezbavas da ne koristis “bombasticne” to dolazi samo po sebi, sa samosvesti, a ponekad su i one korisne-Нема ничег лошег у коришћењу бомбастичних речи јер и њих треба научити. Сад тестирамо моје "слушање": ти волиш да пишеш (говориш), да образлажеш (учено: елаборираш) и да правиш аналогије, што је добро кад разговараш с неким ко те не разуме. Ово ја треба да увежбам мало. Последњих неколико година радим на укидању "бомбастих" речи, али некад једноставно излети. Ти пишеш течније од мене.
Треба да вежбам аналогије, читај пажљивије.Pises sasvim solidno i tecno, zvucis sasvim prirodno. Ne moras da uvezbavas da ne koristis “bombasticne” to dolazi samo po sebi, sa samosvesti, a ponekad su i one korisne-
poenta je h tome sto se uglavnom “oseti” kad se neko trudi da zvuci pametno- tj poenta je u tome sta je nekome prioritet?
Da objasni nekom nesto ili prenese svoje misli ili osecanja sa drugom osobom- ili sa ostavi dobar utisak? Ako je cilj da neko ostavi dobar utissk i zvuci pametno- to je u sustini vec neka vrsta sebicnosti, a i gubi se autenticnost.
И стрпљење. То увек треба. Ових дана пишем понекад ијекавицом, што је занимљиво јер онда морам више да користим инфинитиве и да размишљам да ли је "е" дуго или кратко. Добро је што делује да пишем течно, мислила сам да није тако, али то може да буде и до тебе. И ти добро "слушаш". Мени није важно, какво је моје писање стилски, него да ме људи разумеју. Свиђају ми се кратки коментари. Кад човек има шта да каже не треба му пола километра текста да изрази мишљење, али то није увек могуће.Hahaha, ipak mislim da ti nije potrebno koristenje analogija,Треба да вежбам аналогије, читај пажљивије.
Zavisno od situacije i namere i ono sto je najbitnije: ciljna kategorija.Кад човек има шта да каже не треба му пола километра текста да изрази мишљење, али то није увек могуће
Ти направи увод јер до сад нисам психологизирала.tj izaberes neko polje nauke koje te zanima i gledas ili citas vrhunske strucnjake i s vremenom ces usvajati ne samo znanje nego i recnik, ne kazem da vezbanje komunikacije nema smisla- vec je bolje ubiti 2 muve jednim udarcem.
Бирам да пишем овако и то о психологији. Зашто си ти Страхиња, а ја Наташа? Како људи бирају надимке? Шљака ли подсвест?
Могу да ти објасним своје име са логичког и практичног аспекта. Изволи.Hmmm nisam siguran kako ljudi biraju nadimke, uglavnom jer osecaju neku povezanost s nekim ili necim ili ih na neki nacin predstavlja, a verovatno je nekad slucaj.Ти направи увод јер до сад нисам психологизирала.Могу да ти објасним своје име са логичког и практичног аспекта. Изволи.
Definitivno vidim napredak, da li je do foruma ili neceg drugog to ne znam, ali ostavljas mnogo bolji utisak i komunikacija ti je mnogo bolja; dobio si na prestizu ili sto bi rekli dobio si “coolness points”.Можда ми је куцкање овде и донело неку корист, а да тога нисам ни свестан.
Како би се сад звао? Ја сам изабрала своје име јер остали имају надимке па нисам морала да измишљам. Имам теорију о твом надимку, али нећу да глумим Јунга.Hmmm nisam siguran kako ljudi biraju nadimke, uglavnom jer osecaju neku povezanost s nekim ili necim ili ih na neki nacin predstavlja, a verovatno je nekad slucaj.
Ne secam se zasto sam izabrao ovaj nadimak (pre 20 godina). Sad bi izabrao neki drugaciji nadimak.
Имам идеју и зашто се на оваквим форумима користе надимци.Овде се дешава да почнем да ћаскам са људима, али се заустављам..
Зато што умем да ћаскам само у 4 окаZašto se zaustavljaš?
Sokole, ti se menjaš. Bravo!Зато што умем да ћаскам само у 4 ока
кад имам пред собобом финесе као што су говор тела
тон гласа мог саговорника или поглед који говори често више од хиљаду речи.
Умем да осетим искреност.
Овдје је то врело тешко...стога волим да куцкам овде где се не ћаска...
или на Спорту јер тамо само причамо о неким утакмицама.
Па то је изазов.
Овде је то врло тешко...стога волим да куцкам овде где се не ћаска...
или на Спорту јер тамо само причамо о неким утакмицама.
Pa ovo jeste psihologija, pravo mesto za Junga, ili mozda cak i Freuda, posto sam nekada davno koristio pricaonicu i od tuda nadimak, nisam siguran tacan razlog no generalno vidim logiku tj kad razmislim o nadimcima koje sam nekad koristio na B92.Имам теорију о твом надимку, али нећу да глумим Јунга