bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao bih da je samo to odgovor na milijardu pesama gde zbog lose kontrole sopstvenog ega muskarci pevaju zalopojke za zenama, i obratno. Citava ta romantika je izmisljena da bi muzicari i pesnici ubirali novac.
Procitaj ponovo post, pogresno interpretiras. Kazem to je odgovor, sto znaci da on ismeva takav stav kukanja i udara im kontru u toj pesmi. Zanimljiva reakcija, sto se tice svih tih smajlica. A ego, ego je ego.
Bora je mator za analizu a i koga briga, narator bi da uzme pare......................a i ti se ne osecas bas najbolje.
Izabrao si pesmu, sam dao svoju analizu u formi pitanja, cisto reda radi.....i cekas.
Sta cekas?
Ako nema potvrde, sledi histericno razmetanje smajlijima....covece, pa ti si dovoljan sam sebi i u pitanjima i u odgovorima, sta ce ti tudji?
A i zanimljivo je, od svih pesama na svetu, sto te muci bas ova pesma?....a i mehanizam odbrane u odabiru druge pesme, moze`reci stosta?
...bio bi pozeljan sad neki smajlic, ali nemam smajlija, u stvari, mrzi me da ih trazim..sorry.
Ostacu slobodan,
necu se vezati