Ne, nije mi se desilo da me odbaci neki zauzeti muskarac... Treba li da se pravdam zbog toga...?Baby Kate:Gazdarica:Hehehe, onda ja mozda nisam trebala odgovarati na osnovu vlastitog iskustva...![]()
Prosto, nije mi se nikad desilo da me neki zauzeti muskarac zamijeni nekom trecom, sestom...
Stavise, uglavnom se radilo o muskarcima kojima svrljanje sa strane i nije osobina... Naprotiv...
Uuuuu, bas si "fatalna zena"...hehehe
Dakako...A sta cemo sa "postovanjem institucije kumstva"?Gazdarica:Bivali smo zajedno zato sto smo se svidjali jedno drugome i do kada smo to oboje zeljeli... Nikada niko nije nikog iznevjerio, ni u kom pogledu...
I uvijek smo bili i ostajali poslije, u prijateljskom odnosu... Stavise, jednom od njih sam kroz to "druzenje" postala najbolja drugarica, a potom i vjencana kuma... :shock: Dakako, nije se ozenio djevojkom koju je varao sa mnom...
Ovo mi je jezivo licemerno..."postivanje institucije braaaaaka"...uh...a sta ti tu konkretno postujes? Potpise kod maticara?Gazdarica:Da napomenem, sva moja "zauzeta" iskustva se odnose na muskarce koji su imali djevojke... S ozenjenim muskarcima ne spavam i to nema nikakve veze s njima, nego s mojim postivanjem institucije braka...
Mozes li mi odgovoriti na pitanje da li si i ti bila u nekoj vezi ili si bila slobodna?
I da li bi ti pristajala na sex sa jos nekim ako si ti npr. u vezi, a on ne?
Sto se kumstva tice, sasvim mi je nebitno to sto je nekad davno bilo medju nama... A i njemu, isto tako...
Sto se braka tice, ne radi se o potpisu nego o obavezivanju prema nekome i necemu... I preuzimanju odgovornosti za takvu odluku...
I, ne, nikad ne varam kad sam u vezi...