Psihoлогија Ћириличних i Latiničnih forumasa

Posvađaše se i potukoše dvojica oko ćirilice i latinice.
Na sudu se potpisaše palcem ...

Стара комуњарско усташка доскочица, која се пласира, док се лупају ћирличне табле.

Ti si, koliko vidim pravi učenik iste :

Будаласте ли теме.
Ја користим оба писма подједнако.
Нема Срба који ломе табле са латиничним натписима.
НИ латиничним ни оним који су на страном језику.
Ја сматрам оба писма нашим српским.

Dobro, nema veze, malko si se zbunio !
Tebi je jedino vežno da meni kontriraš, odnosno da te primetim !

Evo primetio sam te !!!

O ćirilici i latinici bih rekao
da nijednu nije izmislio ni Srbin ni Hrvat,
a ako je za utehu
ni Englez, ni Nemac ...

Najgluplje i najpogubnije je bežati od latinice
zato jer je ona hrvatska !
Nije hrvatska !!!
Ne pripada nijednom od naroda protiv kojih smo ratovali i sa kojima se ne podnosimo !
Uostalom kao ni ćirilica !

Opušteno i pišite deco slobodno !

esi ovo ij namerno ubacio... ?

svetlim, a ti bolje gledaj zenske, ne muske korisnike sa lampicama..
ti si u mraku, ja svetleo sinoc, pa sta, ostao sam duze na netu, jer mi shockwave flash krlja firefox i otezava rad, a pc doktora nema nigde, tek sad stizem da odgovorim.
a ti se sunjas ko neki provalnik nocu u 3. ili haker?
ovo je forum ne chat. forumi treba da imaju usporeniji i opsirniji ritam pisanja.
ako su tebi lampice simbol za chat, sta reci.. to je vise problem za administraciju foruma koja nema neku jasnu pozitivnu koncepciju i ideju cemu sluzi ovaj forum.
realno smatram da postojanje lampica besmisleno. al postoje bitnije podele u svetu od lampatori/antilamapatori.

sto se tice avatara, sto ih spominjes u paketu sa lampicama? ti si ih menjao na desetine, dok nisi dosao do te iritantne patike.
zbog koje ti predvidjam crnu forumasku sudbinu.
cak vidim da mi se ukazuje i ban da ti sleduje.
;)

ako nastavis sa tim ijekavskim provokacijama.
jeste ja priznajem da imam problem sa ijekavcima. ali ne u smislu da ih mrzim. vec mi smeta kad se pojavi neka forumasica, unapred moram da je otpisem jer kontam da je daleko, iz hrvatske bosne crnegore, a ne iz bg.

ne znam jel sam vec spominjao na forumu, da me iritiraju i ljudi koji naglasavaju veliko J ablaJbalbla , da bi nesto dokazali

uglavnom slovo J je veoma ozbiljan psiholoski problem
i treba na sirem drustvenom nivou i referendumom resiti da li ga koristiti u jeziku ili ne.

Ti si, koliko vidim pravi učenik iste :

Dobro, nema veze, malko si se zbunio !
Tebi je jedino vežno da meni kontriraš, odnosno da te primetim !

Evo primetio sam te !!!

O ćirilici i latinici bih rekao
da nijednu nije izmislio ni Srbin ni Hrvat,
a ako je za utehu
ni Englez, ni Nemac ...

Najgluplje i najpogubnije je bežati od latinice
zato jer je ona hrvatska !
Nije hrvatska !!!
Ne pripada nijednom od naroda protiv kojih smo ratovali i sa kojima se ne podnosimo !
Uostalom kao ni ćirilica !

Opušteno i pišite deco slobodno !

ти си крајње небитан у свему овоме. Изразито небитан, рекох би. теби контрирам кад пишеш будалаштине. Посебно будалаштине ииз хрватско југословнеског опуса. Има српских споменика писаних и ћирилицомми латиницо. У Конавлу имаш српске надгробне плоче које су писане латиницом. Данашњу азбуку је измисллио Србин. Као и граматику. Прву хрватску граматику је напраио исто тако Србин. Ђура Даничић. велики људи. А ти си и даље небитан.

esi ovo ij namerno ubacio... ?

svetlim, a ti bolje gledaj zenske, ne muske korisnike sa lampicama..
ti si u mraku, ja svetleo sinoc, pa sta, ostao sam duze na netu, jer mi shockwave flash krlja firefox i otezava rad, a pc doktora nema nigde, tek sad stizem da odgovorim.
a ti se sunjas ko neki provalnik nocu u 3. ili haker?
ovo je forum ne chat. forumi treba da imaju usporeniji i opsirniji ritam pisanja.
ako su tebi lampice simbol za chat, sta reci.. to je vise problem za administraciju foruma koja nema neku jasnu pozitivnu koncepciju i ideju cemu sluzi ovaj forum.
realno smatram da postojanje lampica besmisleno. al postoje bitnije podele u svetu od lampatori/antilamapatori.

sto se tice avatara, sto ih spominjes u paketu sa lampicama? ti si ih menjao na desetine, dok nisi dosao do te iritantne patike.
zbog koje ti predvidjam crnu forumasku sudbinu.
cak vidim da mi se ukazuje i ban da ti sleduje.
;)

ako nastavis sa tim ijekavskim provokacijama.
jeste ja priznajem da imam problem sa ijekavcima. ali ne u smislu da ih mrzim. vec mi smeta kad se pojavi neka forumasica, unapred moram da je otpisem jer kontam da je daleko, iz hrvatske bosne crnegore, a ne iz bg.

ne znam jel sam vec spominjao na forumu, da me iritiraju i ljudi koji naglasavaju veliko J ablaJbalbla , da bi nesto dokazali

uglavnom slovo J je veoma ozbiljan psiholoski problem
i treba na sirem drustvenom nivou i referendumom resiti da li ga koristiti u jeziku ili ne.

Не тако давно, већи део Срба говорио је ијекавицом. укључијући и оне око Београда.

Back