Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Ime teme dovoljno govori, zasto ljudi vole brzu voznju (neretko pod dejstvom alkohola), kada znaju koliko nastradalih u saobracaju imamo svake godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ime teme dovoljno govori, zasto ljudi vole brzu voznju (neretko pod dejstvom alkohola), kada znaju koliko nastradalih u saobracaju imamo svake godine?
uglavnom su akteri mladi neizivljeni ljudi. Onaj ko je video saobracajnu nesrecu ,kome je pukla guma u voznji,izleteo sleper na punoj liniji u krivini i sve to preziveo taj ima iskustva i ne vozi brzo. Ko nije ,hoce sve da proba i proba!
На отвореном путу волим да возим брзо, јер имам јак и сигуран ауто.
Пустим гласнију музику, пуну ритма и возим. Уживам у томе, а нисам потенцијални самоубица. Мада сам и пушач, ко би га знао?
Како ауто од 4000 кубика можете да возите 120 на аутопуту? То је мучење аута.
Мада не волим да ме неко други вози тако брзо. Немам поверења ни у кога, сем у себе, бар што се вожње тиче.
Е, када је дете са мном у ауту, возим као баба, све из страха да се њој нешто не деси![]()
A jel dete ima svoje sediste?
Najvise volim likove sa detetom u kolima koji voze 40 a dete na zadnjem sedistu stoji ili skace. To je nebezbedno...![]()
Дете има 5 година и не седи више у седишту.
Не, моје дете не скаче по ауту, али возим спорије да не бих морала нагло да кочим.
Написала сам да возим као баба, не као деда, дакле више од 40
И о безбедности свог детета сигурно бринем више него квази-душебрижници.
autom se kontrolise do 120/h preko toga je kocka..ko je sam nek divlja i nek gine samo da ne vozi nekog i ne zakaci drugog