PSIHO TEST PRE GLASANJA!

Da li ste za psiho test pre glasanja?

• A jel ima prepisivanja?

• Samo ako imam sat vremena za razmišljanje po postavljenom pitanju

• Samo ako je anonimno!

• Tačni odgovori su pod C

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
za dozu ne znam...ako ti znash...OK...ali...nisi mi dao odgovor...a sedim kod Zeljkovica...ko ce mi pre pomoci...Mirchic ili Cheda?...chiji broj da dam Zeljkovicu???:lol:

Bolje ja da ti dam rešenje a pomoć prijatelja ostavi za drugo pitanje.

Pitanje : Ako sova čuči na grani na 22m visine, koliko će trebati mačkama da se popenju (ja bih rekao - popnu, ali nema veze) ako su udaljene od drveta 18m?

Odgovor : Obzirom da mačke imaju Nike br.42 i prelaze u proseku 1m/s a zanemarujući gravitaciju - Nikad. Jer, sabirajući vertikalnu i horizontalnu putanju dolaziš do zaključka da će sova da odleti ... ;-)

Bolje ja da ti dam rešenje a pomoć prijatelja ostavi za drugo pitanje.

Pitanje : Ako sova čuči na grani na 22m visine, koliko će trebati mačkama da se popenju (ja bih rekao - popnu, ali nema veze) ako su udaljene od drveta 18m?

Odgovor : Obzirom da mačke imaju Nike br.42 i prelaze u proseku 1m/s a zanemarujući gravitaciju - Nikad. Jer, sabirajući vertikalnu i horizontalnu putanju dolaziš do zaključka da će sova da odleti ... ;-)

"prijatelju"
bio jednom jedan filosof iz stare Grchke...koji je rekao, da zec nikada ne mozhe da stigne sporu kornjachu, ako joj da "fore"...ali to je filosofija...a ova tvoja pomoc je Moleban "geometrija"...a Aritmetika ne voli da se druzhi sa filosofijama i "Molebanima"...tako da, a pitao sam te za neshto drugo, tj. za pomoc, KOME da se obratim ...Mirchicu ili Chedi ( pod uslovom da je "straight" kako sam kazhesh)...?

crni irone ili jomini koji li je vec... :) pa shto izbrisaste celu nasu diskusiju tj moje postove, a? da ispadnete psihicki zdravi, stabilni i baje od ugleda pred forumashima ? :lol::lol::lol:

To mi ljubitelji Veljinog lika a Vojinog dela, nekoliko puta pokušavali da napravimo umnu političku raspravu pa nam se uvek omakne negde pred kraj kao i ovaj put sada dok ovo čitaš... :lol:

globus1_2.jpg

Niste se valjda uplašili da je stvarno?
Šta mislite o ideji da se utvrdi psihička sposobnost rasudjivanja
pre prskanja i zaokruživanja?

to si trebao da predlozis jes pre 20 godina pa nam danas test nebi ni trebao

Ja sam upravo dobio opomenu jer sam napisao da je ispod 70iq retardacija... Sada vas sa manjkom opste kulture koji ne znate osnovne stvari i to tumacite kao uvredu molim da procitate sledeci clanak:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Количник_интелигенције

<70 iq zaista jeste retardacija i ako se neko smatra prozvanim neka se zali Frojdu posto to nisam ja izmislio vec je to cinjenica...

* Лака душевна заосталост или дебилност (IQ је између 50-69)
* Умерена душевна заосталост или лакша имбецилност (IQ је између 35-49)
* Тешка душевна заосталост (IQ је између 20-34)
* Дубока душевна заосталост или идиотија (IQ је испод 20)

Ovo je najliberalfashistichkija ideja koja je rodjena na prostorima Balkana.

ako osobe sa iq testom ili psiho testom koji ne zadovoljava mogu da glasaju sto ih onda ne stave na izborne liste da bi doslo do ravnopravnosti? Sto podpredsednik ds-a ili srs-a kao najvecih stranaka nije imbecil ili debil [opet strucni izrazi - nemojte slucajno da pomisljate da prijavljujete] mada kad bolje razmislim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back