ww evo ja se lecim od anksiozno depresivnog poremecaja 6 godina postavljao sam pre godinu dana nekakva pitanja vezana za moje stanje i ti si dala odgovore.Molio bih te da mi na ovo pitanje odgovoris naime radi se o mom kostantnom problemu ishrani tj. cesto mi se desava da mi se posle obroka koji je mali odnosno kolicinski skroman desava da mi se nadima zeludac i javljaju tegobe u zeludcu slabo varenje podrigivanje jednostavno recene grc nemam bolove ne povracam i radio sam antitela na helicobacter koji je negativan to sa zeludcem mi traje od pocetka odnosno od kada sam upao u krizu od tada sam smrsao za 2 meseca 25 kg da bi sada sa tadasnjih 105kg pao na 80 sada imam 84 koristim rivotri 2x1mg i anafranil 2x25mg isao sam i 10 nedelja u dnevnu bolnicu na institutu za mentalno zdravlje i od tada mi se stanje popravilo simptomi redukovali ali i dalje istaje zeludac od lekova koristio sam tako rci sve i eglonil sulpirid seroxsat zoloft xanax i dr sta ti mislis o svemu ovome i tvoj savet pozdrav. p. s. ako se neko prepozna neka odgovori