Psihijatar???

Ovo je sto posto tacan test psihijatara.Dajte odg na sledece pitanje i reci cu vam resenje kao i znacenje testa.
E ovako:Zivjele dvije kceri sa majkom i majka im umre.Na dan primanja saucesca dodje da izjavi saucesce jedan nepoznat mladic.U njega se mladja kcer smrtno zaljubi.Nakon dva dana zaljubljena mladja kcer ubija svoju sestru.Pitanje je ZASTO?
DAjte odg ispisite.Vrlo je interesantno!;)

ethator
a kod psihijatra nisi bila :lol:
e jel ima tako nešto u školi hoću i ja da idem.. xDD
nisam:mrgreen:
mada,isto ti je to,samo sto ovaj moze da prepise lekove i to je to:/
Ovo je sto posto tacan test psihijatara.Dajte odg na sledece pitanje i reci cu vam resenje kao i znacenje testa.
E ovako:Zivjele dvije kceri sa majkom i majka im umre.Na dan primanja saucesca dodje da izjavi saucesce jedan nepoznat mladic.U njega se mladja kcer smrtno zaljubi.Nakon dva dana zaljubljena mladja kcer ubija svoju sestru.Pitanje je ZASTO?

hm,nekoliko odgovora su mi pala na pamet
-starija je sa deckom skovala zaveru,i oni su ubili kevu,pa je ova,obuzeta svetim gnevom,odradila svoje
-jednostavno,starija i decko su se spandjali,pa je ovoj dopizidl'
-ili,mladja je skrenula od bola
ae da cujem:D

Zbog nasledstva lol , kako da se uda bez dobrog miraza :mrgreen:

Da li ste nekad osetili potrebu da svoje muke,strahove,strepnje,itd. poverite nekome(strucnom) za koga 100% znate da nece nikome reci,pa cak ni vasim roditeljima,nekome ko vas nece osudjivati!?

Pa naravno da jesam, ali nikad nisam otisao, nznm jednostavno nemam naviku, a i ne prica mi se o tome...
Ali osim toga, sigurno cu morati skoro u posetu psihologu, prvo cu morati kod skolskog psihologa, jer me razredna smara da odem zbog mnogo neopravdanih(lol samo 7, ali njoj je sve preko 5 mnogo :S), a drugi put cu morati zbog lekarskog uverenja, da bih mogao da nastavim obuku u auto-skoli :D

A jel bio pun mesec? Obicno kad je pun mesec raste broj krivicnih dela! Jel dat odgovor sta je bila mladja sestra u horoskopu?

Cim je naglaseno da je nepoznat mladic znaci da se radi o nekom ubici! Starija sestra je bila u crnoj ruzi i ona je roknula kevu! i onda je mala provalila da je sestra u sekti i roknula je ili i mladja je bila u sekti pa je morala da zrtvuje stariju sestru! A taj mladic je samo dosao da proveri jer odradjen pos'o!
Jesam pogodio?

Evo resenja.Ko niej radio test evo da stavim u spojler da ne bi pokvario iznenadjenje
Ovo je test za psihopate odnosno za one koji imaju predispoziciju da budu psihopate.Koji imaju predispoziciju odgovorice "da bi ga ponovo vidjela ali na sestrinoj sahrani".To je to.Jedna moja drugarica odgovorila i izgleda da ima predispozicije.Ovo je rpavi test i ziva istina;)

Evo resenja.Ko niej radio test evo da stavim u spojler da ne bi pokvario iznenadjenje
Ovo je test za psihopate odnosno za one koji imaju predispoziciju da budu psihopate.Koji imaju predispoziciju odgovorice "da bi ga ponovo vidjela ali na sestrinoj sahrani".To je to.Jedna moja drugarica odgovorila i izgleda da ima predispozicije.Ovo je rpavi test i ziva istina;)

pa da...jedino psihopata moze da dodje do takvog zakljucka mozak normalne osobe prosto nije sposoban za tu vrstu logike.....za ovu foru znam vec 2-3 godine i odg sam kao normalna osoba....ali zanimljiva je stvar....

Pa ta likusa je prsla kao sisarka...otkud ona zna da ce taj mladic ponovo doci? Pfff...mozda je mladic imao neku aferu sa matorkom pa dosao da izjavi saucesce minuloj...:p

pa psihologija na papiru je vrlo suvoparan predmet,to je cinjenica,al je psihologija divna nauka...e sad to je do profesora sto ne ume da vam pokaze kakva je zaista psihologija
@tema: Npr. u Americi je sasvim normalno da covek kada ima problem ode kod psihijatra da trazi pomoc....smatram da je to u neku ruku mnogo dobro...ali i razliciti su pogledi na psihijatra ovde u Srbiji i u nekoj stranoj zemlji....to je moje misljenje

sa kojim se ja apslutno slaze.cak,imaju obavezu da jednom nedeljno(u nekim kompanijama,naravno) odu kod psihologa koji im placa firma............
........srecan radnik je dobar radnik.........:mrgreen:
......meni je stvarno cool psihologija,ali me prof nije voleo,pa me je ono ignorisao,stalno osporavao moje odgovore,i posle 15 minuta neko kaze isto to i kao,glecuda:TACNO!tako da mi je malo dopizdelo..........
i +,on je takav smooooor...........:confused:

Donekle se slazem,mada,psihologija i psihijatrija su razlicite stvari. Psiholog se bavi relativno lakim-srednje teshkim problemima,dok se psihijatar bavi mnogo tezim problemima. Npr radi sa narkomanima,u ludnici,...da bi upisao psihijatriju preduslov je da imash srednju medicinsku,pa morash upisati medicinski fakultet. Mozda nije bitno shto nemash srednju medicinsku,ali bi ti to znatno olakshalo.

shto se tiche to za psihologa...mene su vodili kod psihijatra kad sam bila sesti razred osnovne,ili sedmi. Prepisao lekove..i to je sve. Mislim,losh potez je bio mene voditi,ja se ne ispovedam rodjenoj majci kamoli nekom strancu,koji svaki problem trpa u neki njegov shablon i koji '' reshava'' problem tako shto ti daje lekove.

Back