GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
nego sta rece odakle si ti? (:
pa kaze. . .ti si ti si...pisi ti na sisi.Cale kad te je pravio u nebo je gledao,rodio se andjeo sa kojim bi se spandjao... :d
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisamethator
a kod psihijatra nisi bila
e jel ima tako nešto u školi hoću i ja da idem.. xDD
Ovo je sto posto tacan test psihijatara.Dajte odg na sledece pitanje i reci cu vam resenje kao i znacenje testa.
E ovako:Zivjele dvije kceri sa majkom i majka im umre.Na dan primanja saucesca dodje da izjavi saucesce jedan nepoznat mladic.U njega se mladja kcer smrtno zaljubi.Nakon dva dana zaljubljena mladja kcer ubija svoju sestru.Pitanje je ZASTO?
DAjte odg ispisite.Vrlo je interesantno!![]()
Ovo je sto posto tacan test psihijatara.Dajte odg na sledece pitanje i reci cu vam resenje kao i znacenje testa.
E ovako:Zivjele dvije kceri sa majkom i majka im umre.Na dan primanja saucesca dodje da izjavi saucesce jedan nepoznat mladic.U njega se mladja kcer smrtno zaljubi.Nakon dva dana zaljubljena mladja kcer ubija svoju sestru.Pitanje je ZASTO?
Da vidimo jos par odgovora pa cu dat reshenje
Da li ste nekad osetili potrebu da svoje muke,strahove,strepnje,itd. poverite nekome(strucnom) za koga 100% znate da nece nikome reci,pa cak ni vasim roditeljima,nekome ko vas nece osudjivati!?
Evo resenja.Ko niej radio test evo da stavim u spojler da ne bi pokvario iznenadjenje
Ovo je test za psihopate odnosno za one koji imaju predispoziciju da budu psihopate.Koji imaju predispoziciju odgovorice "da bi ga ponovo vidjela ali na sestrinoj sahrani".To je to.Jedna moja drugarica odgovorila i izgleda da ima predispozicije.Ovo je rpavi test i ziva istina
Evo resenja.Ko niej radio test evo da stavim u spojler da ne bi pokvario iznenadjenje
Ovo je test za psihopate odnosno za one koji imaju predispoziciju da budu psihopate.Koji imaju predispoziciju odgovorice "da bi ga ponovo vidjela ali na sestrinoj sahrani".To je to.Jedna moja drugarica odgovorila i izgleda da ima predispozicije.Ovo je rpavi test i ziva istina
pa psihologija na papiru je vrlo suvoparan predmet,to je cinjenica,al je psihologija divna nauka...e sad to je do profesora sto ne ume da vam pokaze kakva je zaista psihologija
@tema: Npr. u Americi je sasvim normalno da covek kada ima problem ode kod psihijatra da trazi pomoc....smatram da je to u neku ruku mnogo dobro...ali i razliciti su pogledi na psihijatra ovde u Srbiji i u nekoj stranoj zemlji....to je moje misljenje
sa kojim se ja apslutno slaze.cak,imaju obavezu da jednom nedeljno(u nekim kompanijama,naravno) odu kod psihologa koji im placa firma............
........srecan radnik je dobar radnik.........
......meni je stvarno cool psihologija,ali me prof nije voleo,pa me je ono ignorisao,stalno osporavao moje odgovore,i posle 15 minuta neko kaze isto to i kao,glecuda:TACNO!tako da mi je malo dopizdelo..........
i +,on je takav smooooor...........![]()