The Last Unicorn
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Da li ste nekad osetili potrebu da svoje muke,strahove,strepnje,itd. poverite nekome(strucnom) za koga 100% znate da nece nikome reci,pa cak ni vasim roditeljima,nekome ko vas nece osudjivati!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi jedinaThe Last Unicorn:Jeee,nisam jedina....taman sam pocela da mislim da sa mnom nesto nije u redu.
The Last Unicorn:Da li ste nekad osetili potrebu da svoje muke,strahove,strepnje,itd. poverite nekome(strucnom) za koga 100% znate da nece nikome reci,pa cak ni vasim roditeljima,nekome ko vas nece osudjivati!?
Pa sta je tu strasno?! :shock:srećica:jaoj,jesam....nekoliko puta!!!
The Last Unicorn:Jeee,nisam jedina....taman sam pocela da mislim da sa mnom nesto nije u redu.
hehe.. evo ja neShinoda:The Last Unicorn:Jeee,nisam jedina....taman sam pocela da mislim da sa mnom nesto nije u redu.
To sto nisi jedina na mora da znaci da je s tobom sve u redu, nego da smo svi mi jedna poremecena nacija, kad SVI hoce (ili moraju) da idu(ili vec idu kod psihijatra)... :wink:
mortishaaa:hehe.. evo ja neShinoda:The Last Unicorn:Jeee,nisam jedina....taman sam pocela da mislim da sa mnom nesto nije u redu.
To sto nisi jedina na mora da znaci da je s tobom sve u redu, nego da smo svi mi jedna poremecena nacija, kad SVI hoce (ili moraju) da idu(ili vec idu kod psihijatra)... :wink:![]()
Shinoda:Svaka cast izuzecima!!!!!:wink:
mortishaaa:Shinoda:Svaka cast izuzecima!!!!!:wink:
ops: ali ozbiljno.. ja nikad nisam osetila potrebu da me nesto toliko muci pa moram da pricam sa nekim
![]()
hvala i tebi :wink:Shinoda:mortishaaa:Shinoda:Svaka cast izuzecima!!!!!:wink:
ops: ali ozbiljno.. ja nikad nisam osetila potrebu da me nesto toliko muci pa moram da pricam sa nekim
![]()
Mislim da bi trebalo da budes zahvalna sto nisi imala takvih problema i da se nadas da ih neces imati ni ubuduce :wink:
U svakom slucaju sve najbolje...:wink:
QchCK*a:Isla bih kod psihijatra da bi mi pomogao, ne da bi me saslusao.
Ne znam bas da li bih sve ispricala potpuno nepoznatoj osobi + verovatno nesto ne bih htela da odgovorim ili bih slagala = koja poenta odlaska, ako ne bih bila iskrena ili ako bih nesto precutala![]()
+ jos mi samo fali da neko (psihijatar) nesto pogresno protumaci (i strunjak moze da omane, "ljudski je gresiti") i da me posle spakuje i posalje tamo negde....gde god; ili da mojim roditeljima siprica sve i svasta.
Nekada pomislim da ni psihijatri nisu bas.....kako da kazem...."sasvim svoji".
P.S.-Isla sam 1om kod psihologa. Treci osnovne. Oterala sam nastavnicu na sred casa u p*m