Psi - ta divna stvorenja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пудлице су најбезобразније куце које знам. Увек су тамо где треба да будемн ја, Не слушају и праве се глуве и ћораве. Ено, гледам је, спава мртвачким сном на мом јоргану. Има да је бијем кад се пробуди. :azdaja:
probaj samo :evil:

znam da se salis..:)

mislim da su svi psi takvi
Zato ih i volimo
Moja kokerka je znala da mi iskoči sapunjava iz kade i da mi se takva uvalja u čistu posteljinu
Moja mila pudla je znala kada me vidi tuznu da mi skoci u krilo, stavi glavicu na moje grudi sa porukom, ne budi tuzna ja sam tu
posle mi recite kako da ih ne volimo , jos malo pa ce godina dana kako je nema a ja i dalje ne mogu da prihvatim to
i dalje je "cujem" kako hoda po stanu, suska u svom kreveticu, jede, pije vodicu i slicno i dalje mi beskrajno nedostaje :(

4.jpg

Moja mila pudla je znala kada me vidi tuznu da mi skoci u krilo, stavi glavicu na moje grudi sa porukom, ne budi tuzna ja sam tu
posle mi recite kako da ih ne volimo , jos malo pa ce godina dana kako je nema a ja i dalje ne mogu da prihvatim to
i dalje je "cujem" kako hoda po stanu, suska u svom kreveticu, jede, pije vodicu i slicno i dalje mi beskrajno nedostaje :(
a meni je moja kokerka lizala suze kad plačem i tužno zavijala

Back