tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
...ako ce ova tema i slicne pomoci da se sa ulice sklone psi lutalice koji ugrozavaju decu i njihove zivote onda ajde da pisemo..nemam nista protiv u tom slucaju,
znam kako izgleda kad pas lutalica ili vise njih pojure za detetom koje vozi bicikl, ili rolere, znam kako je kad dete jede kiflu ili sendvis a pas rezi pore njega..strasno...
...isto tako znam da su ovu iz drustva za zastitu pasa lutalica toliko agresivni da je to za mene vec postalo uzasno da ne upotrebim neku goru rec, ali ne znam i ne
vidim kako ce se obican svet zastititi i do jednih i od drugih...
ko ugrozava decu, zar ne vidis da deci nikad bolje nije bilo, da savrsena metoda ssip dovodi do opste dobrobiti, i da stradaju samo kreteni, i oni u dalekom inostranstvu
drustva- nisu agresivni, vec su svaku meru prevrsili- a obican gradjanin ne moze apsolutno nista, samo sto izadje neki clanak o napadu- protesti zbog govora mrznje prema psima! i, kako sa idiotima?
i, deca su kriva sto su napadnuta, jedan pas poludeo, a to sto je nekome zdravlje i trajno osteceno- nije ni bitno.
zena bre napadnuta kod usca, jedno od najprometnijih mesta u gradu!
od slatkog copora koje niko ne vidi u punom broju, koji su samo branili teritoriju od njene male kuce= sto mimismom i kaze da je pozitivna stavka metode sterilisi i pusti
Kinofobija za ovu tvoju kvalifikaciju koju si mi nakačila dođe kao kompliment!
Ja sam dala neki komentar koji me je asocirao na politicku kampanju