Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Hoces da budes odgovorna,a dala bi kucu da ga cipuju i odseku mu polni organ.Ako zelis nesto da uradis za njega daj ga nekom na selo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces da budes odgovorna,a dala bi kucu da ga cipuju i odseku mu polni organ.Ako zelis nesto da uradis za njega daj ga nekom na selo.
Teh, ajde, pametna si žena, pomozi meni u mom problemu umesto palamuđenja.
Pas Dobrivoje, džukela, došao prošlog febrruara pred naš ulaz povređene nogiceMi ga lečili, on se debil igrao sa mačkama, čak je mačiće nosio u ustima, kao mama mace, ojačao i krenuo da napada sve nepoznate osobe koje ulaze u ulaz i sve nepoznate koji prilaze autima(koliko je inteligentan, zna čiji je koji auto), pa ga mi privezali i8 napravili mu kućicu, uz dogovor komšiluka, ko ga kad šeta.Već mi 2 puta dolazi komunalna policija jer smo mu napravili kućicu ispod terase i vezan je, da nam ga uzmu, po prijavi.Kad im kažem da ga uzmu i kastriraju i čipuju i ako mogu vrate, neće,hoće da priznamo da smo mi vlasnici i platimo kaznu, a mi na to ne pristajemo, jer nismo, ali ga i neće odvesti u azil(ako ga uopšte odvedu), hajde da čujem tvoj savet, ja ovde hoću da budem vrlo odgovorna, ali, država očigledno neće- usput, Dobrivoje napada samo odrasle ljude, a deca mogu i da ga gaze po glavi
Dobrivoje napada ljude i treba ga uspavati. Kakve veze ima da li napada odrasle ili decu? I ko mu smisli takvo ime kad je zloća?Teh, ajde, pametna si žena, pomozi meni u mom problemu umesto palamuđenja.
Pas Dobrivoje, džukela, došao prošlog febrruara pred naš ulaz povređene nogiceMi ga lečili, on se debil igrao sa mačkama, čak je mačiće nosio u ustima, kao mama mace, ojačao i krenuo da napada sve nepoznate osobe koje ulaze u ulaz i sve nepoznate koji prilaze autima(koliko je inteligentan, zna čiji je koji auto), pa ga mi privezali i8 napravili mu kućicu, uz dogovor komšiluka, ko ga kad šeta.Već mi 2 puta dolazi komunalna policija jer smo mu napravili kućicu ispod terase i vezan je, da nam ga uzmu, po prijavi.Kad im kažem da ga uzmu i kastriraju i čipuju i ako mogu vrate, neće,hoće da priznamo da smo mi vlasnici i platimo kaznu, a mi na to ne pristajemo, jer nismo, ali ga i neće odvesti u azil(ako ga uopšte odvedu), hajde da čujem tvoj savet, ja ovde hoću da budem vrlo odgovorna, ali, država očigledno neće- usput, Dobrivoje napada samo odrasle ljude, a deca mogu i da ga gaze po glavi
Teh, ajde, pametna si žena, pomozi meni u mom problemu umesto palamuđenja.
Očigledno je da je pas Dobrivoje agresivan i da NAPADA LJUDE.
Stvar je više nego jasna.
u Bg-u je zena izvukla zivu glavu, moguce samo zato sto je napadnuta kod Usca .........
i sterilisani psi NAPADAJU ! nisu im izvadjeni zubi
![]()
Aj' se vrati koju stranu unazad ako te ne mrzi, ne mogu da prebrojim koliko sam reputacija od RACIONALNIH ucesnika debate dobila za taj post.
Шта, неће да му лакирају ноктиће и да му облаче уске сукњице?da a na selu cce da jede hleb umocen u vodu, kotice se svakih 6 meseci a gazda ce ako ga ne mrzi, stence ostavljati u najblizem gradu u kutiji pored kontisa
a ako ga mrzi i nije bas toliko "human" onda ce stence podaviti u kofi
necete da mahnete jos koji put ?
koji zivot manje vise, sami su krivi i prihvatljiv gubitak- pa nije niko vas ... racionalno
Шта, неће да му лакирају ноктиће и да му облаче уске сукњице?

1. sta je okrenuta teza ??? sta tebi znaci termin- okretanje teze ?
dete je nastradalo bezeci od copora
2. meni se s**e od konstrukcije tvog pitanja, koje ne vidim za shodno udostojiti odgovora
cinjenica bi bila da tvrdim celo vreme da pse po svaku cenu treba ukloniti sa ulica
u zakonu prioritet uvek mora imati bezbednost dece, ljudi
gadno je sto idioti iz nevladinih org. odredjuju prioritete
3. svako pokusavanje iznosenja problema u novinama se napada kao govor mrznje prema dzukelama
4. ako mi lepo objasnis tu igru ( koju si navela) koja bi navela 15-godisnju devojcicu ( prvi razred srednje skole) da izleti pod tockove automobila, i koji bi razlozi mogli to uraditi
taj nacin je apsolutno bio efikasa, u tom periodu deca su se nesmetano igrala napolju, setala velikim podrucjima
problem je nastao 90-tih sa dolaskom nevladinih organizacija
Ponovo, sve sam lepo napisala. Agresivnim psima nije mesto na ulici i takve pse ne treba pustiti nazad u okviru CNR.
:
1. Nemam pojma šta je okrenuta teza, ja pričam o zameni teza. Klasična pojava poznata među studentima i političarima, ukoliko ne znaš odgovor na pitanje, pričaš o bilo čemu drugom što ima/nema veze sa postavljenim pitanjem, zarad prikrivanja neznanja. Ili, češće u slučaju političara, pričaš u kontekstu koji tebi odgovara i spinuješ priču u pravcu koji tebi odgovara izbegavajući odgovor na pitanje (koji znaš, ali ne želiš da ga izgovoriš).
2. Ok, nemoj mi odgovoriti.
3. Dakle unakažene slike su neukusne, možda čak i zabranjene u novinama i ostalim sredstvima javnog informisanja, bez obzira da li je pas unakazio čoveka, pojeo ga medved, obezglavio ga drugi čovek itd itd.
4. Nemoj banalizovati, mogla je istrčati jer su se gurkali, zezali i bilo šta drugo radili dok su se vraćali iz škole (to je i moja generacija radila kad smo imali 15 godina).
Može sad odgovor na pitanje vezano za stanište psa? Mislim da sam ja tvoja sva pitanja ispoštovala, red je da i ti moje ispoštuješ!
naravno- psi koji su napali nisu agresivni- samo su branili svoju teritoriju ....
ne setate Beogradom
zato sto neki veruju da oni tu pripadaju

do sada sam primetila banalizovanje samo sa tvoje strane
jedna sam od retkih koja postavlja dokaze za svaku tvrdnju- i to validne, nikakva preklapanja!
svaku tvrdnju sam argumentovala.
sto se da primetiti i na mojoj temi o lutalicama!
zamena teza, kao i napad je najbolja odbrana, pored racionalizacija i relativizacija su odlika kucoljubaca na temama gde sam kuckala
devojcica nije mogla istrcati i nije istrcala- niko je nije gurkao, u PANICI od napada COPORA je izletela pod auto!
TO je nacin i uzrok njene smrti!
a to sto to nikoga ne pogadja je druga prica
nije dobila HIV transplatacijom, nisu je oteli vanzemaljci
odgovor za psa ti necu dati, zato sto me tvoj odgovor vredja
gde ode moj 23.000
Ja sam u nevladinoj organizaciji koja sprovodi aktivnosti vezane za dobrobit dece. I hvala bogu na nevladinim organizacijama, pocrkaše nam deca gladna pored ovoliko dušebrižnika.
Toliko se njih poziva na prava deteta na temama o psima lutalicama a baš da mi je znati kad je neko od njih kupio pecivo, sendvič ili kutiju keksa detetu koje prosi na ulici...naravno- psi koji su napali nisu agresivni- samo su branili svoju teritoriju ....
ne setate Beogradom
zato sto neki veruju da oni tu pripadaju
Mda, sve mi je jasno.Toliko se njih poziva na prava deteta na temama o psima lutalicama a baš da mi je znati kad je neko od njih kupio pecivo, sendvič ili kutiju keksa detetu koje prosi na ulici...
I u mom gradu se već 6 godina sprovodi CNR, na žalost bez nekih vidljivijih rezultata jer ga ne prate ostale mere pa je sve to manje-više presipanje iz šupljeg u prazno. Ali poenta je da ima sterilisanih lutalica i u KV, i to dosta i nikad me nijedan od njih nije popreko pogledao, imala sam problema sa nekastriranim mužjakom iz čopora oko kuje u teranju, kasnije sam članu komisije za trijažu rekla da taj pas ne sme da se vrati na ulicu i ostao je u no-kill azilu do prirodne smrti. I imala sam problema sa avlijanerima komšije koji ne zatvara kapiju ali sam to rešila NENASILNIM METODAMA nad vođom čopora, otad ne smeju ni popreko da me pogledaju. I imala sam problema sa zlatnim retriverom drugog komšije, da nisam ja bila gruba prema njemu, bukvalno su sekunde bile u pitanju, ujeo bi on mene, i to na parkingu ispred moje radnje, ne čak ni ispred njegovog dvorišta. Dakle, problem su LJUDI koji dozvoljavaju da se NJIHOVI psi bez nadzora kreću, razmnožavaju (pa onda te štence izbace u gradu) i ugrožavaju tuđu bezbednost. (Pogledati sliku iznad!)
Nemoj mi dati odgovor, odavno sam se pitala na koji ćeš način izvrdati, zamenu teza smo utvrdili, sad si se samo povukla - ok, i ja znam da ne znaš odgovor na pitanje. Tj. nemaš čime da ga argumentuješ niti dokažeš, jer te pitam za TVOJE mišljenje (nema pogrešnog odgovora!).....
dete koje prosi, druga tema
psi koji su u po bela dana napali gospodju kod Usca su slatke kuce, koje su tu pustene zbog svoje pitomosti, koje su samo branile svoju teritoriju. i pitanje je kako bi gospodja prosla da nije napadnuta u po bela dana i da nije bilo dosta prolaznika.
nisu bili agresivni, samo slatke kuce koje brane svoju teritoriju.
a kako to sto vas niko nije napao treba da dozive zrtve pasa- da su oni krivi i isprovocirali napade???

zamena teza u mojoj komunikaciji ne postoji,
sto se vidi i u prosloj temi kao i u ovoj,
uvek kucam konkretno, nemam potrebu da napadam i vredjam nikove ...
za razliku od tvog kucanja
ono sto zelis cuti sam vec kuckala x puta- dok ima ljudi bice i pasa, nisu ugrozeni za razliku od lasta kojih je sve manje npr, zbog pesticida ...
divlji, domaci, cak i za rase se ne moze reci da nestaju, ceo vek se mesaju i koriguju ... pasa ima na SVIM kontinentima- a ne sme se dozvoliti povecanje koncentracije lutalica u urbanim sredinama npr. zbog njihovog rizika po bezbednost i zdravlje- koji se kao i svaki rizik u gradskim sredinama mora sankcionisati.
koje je staniste ovce i svinja koje su u martu ove godine psi lutalice zaklali?
sve recenice koje si sada procitala- si vec procitala na mojoj temi,
i moze se isto argumentovati
ne igram igrice, ne pravim se pametna- samo kuckam svoj stav i obrazlazem ga cinjenicama
nemam potrebu klasifikovati sagovornike
mene sokira sto niko ne sme nazvati stvari pravim imenom i sto se jedna tragedija racionalizuje da bi se odmah kucalo o jadnim psima- svete zivotinje u drugim delovima kugle su majmuni i krave!