Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa pogresno su te ucili
i opet moram da primetim koliko si primitivan
napunise se gradovi takvih kao ti...nije ni cudo sto normalni ljudi beze iz gradova
Kada su kerusi Mili odsekli sve cetiri sape, sto je za mene bio zlocin nevidjenih razmera ..... bilo je mnogo ljudi koji su pljuvali po ovoj vesti u fazonu ``sto dizete galamu, to je samo pas`` (ovo je najblaza verzija pljuvacine koja je tada bila). E u tom trenutku kristalno jasno postane u kakvom drustvu zivimo...
Наравно, то је само пас, а потрошено ја 150 000 евра за лечење тог пса. А пре пар недеља је умро младић од 19 година јер родитељи нису успели да скупе 120 000 евра за операцију. "бем ти државу где је пас важнији од човека.
Наравно, то је само пас, а потрошено ја 150 000 евра за лечење тог пса. А пре пар недеља је умро младић од 19 година јер родитељи нису успели да скупе 120 000 евра за операцију. "бем ти државу где је пас важнији од човека.
Ljudi budite sretni vi barem mozete da se setate sa svojim ljubmcima po BG,NS,svim gradovima,mozete ici u parkove a mi u Banja Luci ako hocemo da prosetamo psa moramo da idemo u prigradska naselja ili ako imamo srece pa idemo vikendom na selo i tu mozemo da se igramo do mile volje.U samom gradu je zabranjeno da se seta sa psima pa makar to i bile pudlice i pincevi,a o parkovima da ne pricam.Ja sa djecom i psom ne mogu da idem nigdje zajedno.Jedina nam je sreca pa ne zivimo u stanu nego u kuci sa dvoristem pa imam gdje da pustim svoje ljubimce da se igraju.Ali me svaki put dusa boli kada ih moram ostaviti a mi idemo u setnju ili park.