Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.645
Ja uvek gledam svoj posao samo je problem sto radim i tudj sto ne mogu da precutimNekad treba reći, a nekad je bolje prećutati i gledati svoja posla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvek gledam svoj posao samo je problem sto radim i tudj sto ne mogu da precutimNekad treba reći, a nekad je bolje prećutati i gledati svoja posla.
Ne znam dal sam te išta razumeoRadite li uvek i sve po PS-u?
Šta god radili i na čemu god,...postoje li za vas realne situacije u životu i da li se susrećete sa istim, kada menjate ustaljena pravila i uvodite svoja?
Kada postoje za vas izuzeci od pravila ili opravdane situacije, kada radite nešto što treba, a ne ono što bi morali (da bi nekome pomogli ili nešto uradili bolje ili više postigli) zaobilazeći na taj način "cenzuru",utvrđena pravila,...i ukoliko da, osećate li pritom strah i nelagodu zbog toga ili vam bude drago što ste "zeznuli sistem".
Osećate li se tada kao mali heroj ili vam zbog toga preskače u grudima?
P.S.Ukoliko neko oseća nelagodu da napiše svoje obrazloženje, može odgovoriti kratko sa "Da" ili "Ne".
Uvek, zato što sam tako u mogućnostiAjm'o,...kršite li nekad neka glupa pravila i zašto?![]()
Ejmen for det!Po P.S u samo se u kafani ponasam,ne izlazim ako nisam sit i pijan,onako kako propisi nepisani nalazu.....![]()
Cheers....my lady......Ejmen for det!![]()
Eto sad kako ga ti napisa pravilno podseti me na moje kršenje osnovnog pravila pisanja engleskog hahaha ooobožavam ga pišem kako se izgovara po srpski presmešno je zabavlja me.. sou vaj notCheers....my lady......![]()
Džast for d rekord ajm nat jor lejdiDzast rilaks maj lejdi,i adrstend ju.......![]()
Uvek, zato što sam tako u mogućnosti![]()
Nebitno.Ne znam dal sam te išta razumeo
Ali recimo da sve manje radim bilo šta po p.s. u
Kome to treba
Ode život u ništa dok ispoštuješ neka pravila ili očekivanja
meni kad zivot opali samar a ja mu okrenem doopeNebitno.
Može biti napr.i pravilo lepog ponašanja.
Da li baš uvek moramo biti fini i učtivi?
Pravila su tako i pisana,...k'o da su uvek svi ok i mnoge stvari podrazumevaju unapred.
Život nas ipak demantuje.
Ili solidarni?
Opali ti meni šamar, ja ti okrenem drugi.Ma, važi!
Prepravićemo naslov ako te nervira,...nije problem!Privukao me kratki naslov teme. Iskoristiću temz ta lični bunt što je ujedno i odgovor na temu, ne radim sve po ps.
Imala sam konflikt sa administracijom zbog postavljnja teme sa kratkim naslovom ( skraćenicom ), moja je bila od tri slova.
Nisu mi dozvolili da takva i ostane. Sad vidim da može. Nepotrebno su me izveli iz takta.
ps. Molim autora teme da mi ne uzme za zlo iskorišćavanje teme. Ništa lično![]()
Prepravićemo naslov ako te nervira,...nije problem!![]()