noviprofil
Početnik
- Poruka
- 17
S koliko godina? Koliko je partneru/ici bilo godina? Koji vam je bio status odnosa (par, drugovi, kres šema ...)? Gdje? Da li je ispunilo očekivanja? Itd... Slobodni ste da (o)pišete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa 20 njemu 27S koliko godina? Koliko je partneru/ici bilo godina? Koji vam je bio status odnosa (par, drugovi, kres šema ...)? Gdje? Da li je ispunilo očekivanja? Itd... Slobodni ste da (o)pišete![]()
Meni bilo 29 čakMeni 24, njoj 21. Nije baš sve šljakalo kako treba, ali snađosmo se nekako.
Dešava se u raznim godinama, no ipak je lepo da se to radi sa nekim sa kim se volimo, onda ostane lepo sećanje.Meni bilo 29 čak
Doduše ona je bila iskusna dovoljno da ja ne padnem u bedak ako ne uspe iz prve
Brate 29 je mnogo za prvi seks, ja sam do 29-te j.ebao pola grada.Meni bilo 29 čak
Doduše ona je bila iskusna dovoljno da ja ne padnem u bedak ako ne uspe iz prve
Pa dobro, nisu svi životi isti. Znam ja jednog što je do 29 iebao mnogo žena, ali se posle 30. malko izduvao... A imam jednog poznanika koji je da ne veruješ tek sa 35 imao prvi sex, inače zgodan muškarac, ali je bio jako zatvoren, i sada evo i sa 50 preskače samo s jedne na drugu, valjda neiživljen. Sve kombinacije su moguće )Brate 29 je mnogo za prvi seks, ja sam do 29-te j.ebao pola grada.
Svaka ti častBrate 29 je mnogo za prvi seks, ja sam do 29-te j.ebao pola grada.
Pa dobro, pisem iz svoje tacke gledista, svi smo razliciti.Pa dobro, nisu svi životi isti. Znam ja jednog što je do 29 iebao mnogo žena, ali se posle 30. malko izduvao... A imam jednog poznanika koji je da ne veruješ tek sa 35 imao prvi sex, inače zgodan muškarac, ali je bio jako zatvoren, i sada evo i sa 50 preskače samo s jedne na drugu, valjda neiživljen. Sve kombinacije su moguće )
Nisam tako biraoPa dobro, nisu svi životi isti. Znam ja jednog što je do 29 iebao mnogo žena, ali se posle 30. malko izduvao... A imam jednog poznanika koji je da ne veruješ tek sa 35 imao prvi sex, inače zgodan muškarac, ali je bio jako zatvoren, i sada evo i sa 50 preskače samo s jedne na drugu, valjda neiživljen. Sve kombinacije su moguće )
Da se citiram.Pa dobro, pisem iz svoje tacke gledista, svi smo razliciti.
Verujem da ih ima i koju su umrli nevini i koji ce takvi umreti i opet su proziveli svoj zivot i bili bolji od nas u nekim drugim stvarima.
Ja znam samo jednu osobu, porodičnu prijateljicu, koja evo ima 85 a kaže da je nevinaDa se citiram.
Mozda su cak i u seksu bili bolji samo to nisu nikad saznali.![]()
Pa eto, a da je probala mozda bi bila tigrica u krevetu.Ja znam samo jednu osobu, porodičnu prijateljicu, koja evo ima 85 a kaže da je nevina
Zaista, drugi koji je godinama poznaju potvrđuju da nikada nije imala neku vezu. Zašto to, kako, zaista ne znam. Odrasla je i živela u gradu.
NekaPa eto, a da je probala mozda bi bila tigrica u krevetu.Ja procitao nekad pre davno u nekom casopisu kako seks produzuje zivot i napao kao sivonja, a vidis tu zenu nikad nije imala seks a ima 85 godina, da mi je doziveti zdrav malo vise od njenih pola godina.
![]()
Onda idi j.ebi udate, neciji muz ce te vec uhvatiti na delu.Neka
Hvala
Bolje da kraće živim a da imam više sexa