Prvo seksualno iskustvo

Срање ! Она габор ја укочен од треме. Никад више после тога те интернет "трипер шеме" !! Прво ОЗБИЉНО упознавање, прича па тек онда МОЖДА секс.

Meni bilo 29 čak
Doduše ona je bila iskusna dovoljno da ja ne padnem u bedak ako ne uspe iz prve
Dešava se u raznim godinama, no ipak je lepo da se to radi sa nekim sa kim se volimo, onda ostane lepo sećanje.

Ja samo znam da taj s kime sam bila na moru je posle, pošto je radio tamo, bio i sa jednom mojom poznanicom posle toga i to su bili zajedno mesec dana na moru.. I iako se nisam vezala za njega, kada sam to čula otišla sam brzo kući i baš gorko plakala. Klinka sam bila, ali opet to je bila dobra lekcija šta sa sobom raditi, pa mi je sledeće iskustvo bilo tek 2 god kasnije sa 17.

Brate 29 je mnogo za prvi seks, ja sam do 29-te j.ebao pola grada.
Pa dobro, nisu svi životi isti. Znam ja jednog što je do 29 iebao mnogo žena, ali se posle 30. malko izduvao... A imam jednog poznanika koji je da ne veruješ tek sa 35 imao prvi sex, inače zgodan muškarac, ali je bio jako zatvoren, i sada evo i sa 50 preskače samo s jedne na drugu, valjda neiživljen. Sve kombinacije su moguće )

Pa dobro, nisu svi životi isti. Znam ja jednog što je do 29 iebao mnogo žena, ali se posle 30. malko izduvao... A imam jednog poznanika koji je da ne veruješ tek sa 35 imao prvi sex, inače zgodan muškarac, ali je bio jako zatvoren, i sada evo i sa 50 preskače samo s jedne na drugu, valjda neiživljen. Sve kombinacije su moguće )
Pa dobro, pisem iz svoje tacke gledista, svi smo razliciti.
Verujem da ih ima i koju su umrli nevini i koji ce takvi umreti i opet su proziveli svoj zivot i bili bolji od nas u nekim drugim stvarima.

Nisam tako birao
Naravno da sam hteo i ranije
Ali manjak samopouzdanja i puno ponižavanja u detinjstvu su uzeli danak

Da se citiram.
Mozda su cak i u seksu bili bolji samo to nisu nikad saznali. 😂😂😂
Ja znam samo jednu osobu, porodičnu prijateljicu, koja evo ima 85 a kaže da je nevina :D
Zaista, drugi koji je godinama poznaju potvrđuju da nikada nije imala neku vezu. Zašto to, kako, zaista ne znam. Odrasla je i živela u gradu.

Ja znam samo jednu osobu, porodičnu prijateljicu, koja evo ima 85 a kaže da je nevina :D
Zaista, drugi koji je godinama poznaju potvrđuju da nikada nije imala neku vezu. Zašto to, kako, zaista ne znam. Odrasla je i živela u gradu.
Pa eto, a da je probala mozda bi bila tigrica u krevetu. 😍 Ja procitao nekad pre davno u nekom casopisu kako seks produzuje zivot i napao kao sivonja, a vidis tu zenu nikad nije imala seks a ima 85 godina, da mi je doziveti zdrav malo vise od njenih pola godina. :D

Pa eto, a da je probala mozda bi bila tigrica u krevetu. 😍 Ja procitao nekad pre davno u nekom casopisu kako seks produzuje zivot i napao kao sivonja, a vidis tu zenu nikad nije imala seks a ima 85 godina, da mi je doziveti zdrav malo vise od njenih pola godina. :D
Neka
Hvala
Bolje da kraće živim a da imam više sexa

Back