Prvo seksualno iskustvo

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
Jutarnji program serijom priloga predlaže uvođenje predmeta seksualno (emotivno) obrazovanje u osnovne i srednje škole. Pitanje koje mnogim adolescentima ne da mira je: kad je pravo vreme za prvi seksualni odnos? Vršnjaci imaju jedno mišljenje, roditelji drugo, psiholozi treće, a lekari četvrto. Koga poslušati?

Joo nemo mene molim te, nemo, a sto mene, joo nemoj. E to vam je nivo sexualnosti mladih, a bogami mnogih i starijih. Ko ce da ih edukuje sada nije toliko bitno koliko je bitna cinjenica da vape za edukacijom. U krajnjem slucaju sistemom koji ce ih osloboditi u tom smislu. Od tabua, stida, krivice, pogleda na sex.

Jutarnji program serijom priloga predlaže uvođenje predmeta seksualno (emotivno) obrazovanje u osnovne i srednje škole. Pitanje koje mnogim adolescentima ne da mira je: kad je pravo vreme za prvi seksualni odnos? Vršnjaci imaju jedno mišljenje, roditelji drugo, psiholozi treće, a lekari četvrto. Koga poslušati?

Tesko da ovde moze da se nadje neko univerzalno uputstvo.
Rekao bih da je najbolje vreme za to kada osoba emotivno sazri i postane joj jasno sta zeli od zivota.

- - - - - - - - - -

neznam, nerazumem se u seks

Cekaj odgovore komso, za teoriju mogu da ti pomognem a za praksu ganjaj arapkinje po planini :lol:

nikoga
u svakom slučaju ovo projebivanje i satiranje sa 13, 14, 15 je po meni bolesna stvar
sve je do vaspitanja u porodici

Neka mi neko iz svetog pisma pročita koliko su Adam i Eva imali godina
pa ćemo diskutovati kada je prcaža moralna a kada ne .

To ne pise ali se je do toga doslo posto su izbaceni iz Raja po kazni jer su jeli sa drveta znanja te se da zakljuciti da su znali nesto o zivotu.

Rekao bih da je bolje da do toga dodje sa nekim koga volis i sa kime bi proveo zivot a ne da se cela stvar posmatrao kao posao tj. da se zavrsi sto pre i da se posle razidju.

Back