- Poruka
- 129.676
sta mislite o pred seks ugovorima gde potpisujete pre odnosa da ste punoletni i da dobrovoljno stupate u odnose sa doticnom osobom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to super i neophodna ideja.sta mislite o pred seks ugovorima gde potpisujete pre odnosa da ste punoletni i da dobrovoljno stupate u odnose sa doticnom osobom ?
O tome mislim sve najlepse, evo i zasto: dobro se secam vremena izmedju prvog i drugog svetskog rata, tad smo devojkama slali pismo o svojim namerama i godinama zivota, i naglasavali u pismima da bi sve sto cemo raditi bilo dobrovoljno.sta mislite o pred seks ugovorima gde potpisujete pre odnosa da ste punoletni i da dobrovoljno stupate u odnose sa doticnom osobom ?
auuuuuu sine, koliko ti je godina?O tome mislim sve najlepse, evo i zasto: dobro se secam vremena izmedju prvog i drugog svetskog rata,
recimo da posle ne mozes da kazes da si silovanaNe razumem šta bi štitio taj ugovor?
Tabe, pise mi i u profilu, 113 godina ne pravi se ludauuuuuu sine, koliko ti je godina?
da te prenikujem u DedaSeb?![]()
Pa brate ako siluješ, silovo sirecimo da posle ne mozes da kazes da si silovana
ne kapiras.Pa brate ako siluješ, silovo si
Ja mislim da muškarci treba da odleže kaznu za silovanje preventivnone kapiras.
recimo poznati imaju dosta problema oko toga.
seksaju se i onda sutradan riba trazi pare ili kaze da je silovana...
Čuj zastranilati si malo zastranila vezano za ovu temu i sustinu samog ugovora.
izgleda da imas neko jako ruzno iskustvo.Šta ti oćeš, da ti neko u jednom trenutku potpiše da dobrovoljno stupa u odnos i onda da ti radiš šta hoćeš?
Ili da definišete sve i da se smorite?
Onda bi mogla da kaze da je doticni prekrsio ugovor, osim ako nije potpisala silovanje..recimo da posle ne mozes da kazes da si silovana
Razumemo, htela si nekog da pošalješ na Lažnu Robiju, ali niko nije uradio prekršaj.Čuj zastranila
Mislim da ti mene ne razumeš