Prvo oru groblje a sada i prebijaju ...

mogla bih djelomicno da se slozim s podvucenim....(uz pretpostavku da je tocno), mislim da su to posljedice rata......a i koliko znam Capljina nije u RH...a i inace ne pratim crnu kroniku...kazem treba se ispitati i za to postoji policija i samo ona je mjerodavna da da korektan izvjestaj...
A ono jes domace ustase iz RH mu jos dodju kao Nelson Mendela za ekipu iz Capljine,Ljubuskog,Sirokog,Duvna i ostalih znamenitih mesta tog zivopisnog kraja .

u republici srpskoj ne napadaju hrvate (više).

trebali bi se bosanski hrvati ugledati na njih.

jednostavno ne dozvoljavati povratak ostalima kao u gore navedenoj rep.

koliko nesrba živi u šumskoj?

ako se ne varam neki "šumarac" se hvalio da tamo živi 99% srba, i karte je neke postavljao:whistling:

nemas argument onda vrijedas...
tvrdili ste da je bager prekopao groblje, sto jednostavno nije istina...
i tko tu sad pise imbecilne postove....
vama je bitno da se mrznja siri dalje...

ма није багер ..грешка ...у праву си ти били су јазавци:super:....мутатнт јазавци који помало личе на Годзилу:whistling:

godzillacollageie7.jpg

ne mislim da su hrvati loshi,mislim da se tamo deshavaju zlocini koje ti ne mozes opravdati nicim..pogotvu nazivajuci nas nacistima..kada si zadnji put cuo da je hrvat maltretiran u srbiji?stvarno mi je muka od vas..cuj genetski loshi?koji ti je bre,shta lupas..u kom univerzumu ti zivis..pa pre neki dan je tvoja kolegica pravdala prekopavanje srpskog groblja jazavcima kao veliki pa se namnozili..jbte,da se chovek ispovraca od toliko licemerja..

Secam se rasprave sa nekih fashistima o genima... kazu da Hrvati imaju zle gene. Dobro, ne mislis tako i to je dobro. Ne postoje losi i zli narodi. Ne postoje ni dobri. Svi smo mi ljudi i svi smo jednaki ziveli u Srbiji, Americi, IRaku, Burmi, Norveskoj... bilo gde. Zato nema potrebe da siris mrznju po forumu maloumnim recenicama..

Secam se rasprave sa nekih fashistima o genima... kazu da Hrvati imaju zle gene. Dobro, ne mislis tako i to je dobro. Ne postoje losi i zli narodi. Ne postoje ni dobri. Svi smo mi ljudi i svi smo jednaki ziveli u Srbiji, Americi, IRaku, Burmi, Norveskoj... bilo gde. Zato nema potrebe da siris mrznju po forumu maloumnim recenicama..

ti bas volis da delis etikete..i da popujes..i ja sirim mrznju maloumnim recenicama?ajd pali ne pricam vise sa tobom..ja bar nikog ne omalovazavam ako ne misli kao ja..baci me na ignore ako ta se ne svidja sta pisem..

dobro, pravićemo se da u hrv nikada nije bilo animoziteta prema srbima ili ako ih sporatično ima da su sve to posledicerata. (ovo je već licemerno, opravdavati nečije zlostavljanje ratom u kom ta osoba nije ni učestvovala. fuj)

da li ti tvrdiš da nije bilo pojava neprijateljstva prema srbima i pre rata?

ne kažem da su hrvati loši ili dobri, mestimično su i jedno i drugo, ali je glupo tvrditi da ne postoji tendencija ka netrpeljivosti, ponekad mržnji prema srbima. mi smo im valjda najneomiljenije komšije.

kako već jednom rekoh, nemam ništa protiv druženja sa hrvatima niti protiv njih generalno ali kao srpkinja, ne bih tamo živela. uostalom ni sami moji prijatelji koji su hrvati ne smatraju da bi mi tako nešto bilo pametno, što dovoljno govori.

U pravu si. Ja se ni ne nerviram zbog ovakvih poput slavonije, vec shto stalno napadaju onaj narod tamo. Od shikaniranja pa do fizichkih napada... Jedino da vishe ne obracam paznju na to, da ne chitam. Ali teshko...

ma obracaj paznju,a nemoj da se svadjas sa nekim ko te naziva imbecilom,ili ti kaze da nemas mozga..ili guslarom..to je nisko,onako uvijeno na rvatski nacin..ko im jase babu..imamo mi i nase lokalne bolesnike ako oces da se prepucavas..s' ovima nije zabavno..ich

Ma naravno da mi Hrvati nismo baš svi zli:(, evo meni su pobili 10-tak članova obitelji u ratu, brata od mog dida su živog zapalili, pa evo ja ne mrzim nijedan narod.Čak Srbi su mi poslje Cvijeća najmilija nacija.

Znači li to da sam ja sad zao tj. da imam zao gen?

dobro, pravićemo se da u hrv nikada nije bilo animoziteta prema srbima ili ako ih sporatično ima da su sve to posledicerata. (ovo je već licemerno, opravdavati nečije zlostavljanje ratom u kom ta osoba nije ni učestvovala. fuj)

da li ti tvrdiš da nije bilo pojava neprijateljstva prema srbima i pre rata?

ne kažem da su hrvati loši ili dobri, mestimično su i jedno i drugo, ali je glupo tvrditi da ne postoji tendencija ka netrpeljivosti, ponekad mržnji prema srbima. mi smo im valjda najneomiljenije komšije.

kako već jednom rekoh, nemam ništa protiv druženja sa hrvatima niti protiv njih generalno ali kao srpkinja, ne bih tamo živela. uostalom ni sami moji prijatelji koji su hrvati ne smatraju da bi mi tako nešto bilo pametno, što dovoljno govori.

ma da,vuku ljudi teshke komplekse nize vrednosti..ovo im dodje kao terapija..obicno mentalno izdrkavanje i pokazivanje duse..:whistling:

Ma naravno da mi Hrvati nismo baš svi zli:(, evo meni su pobili 10-tak članova obitelji u ratu, brata od mog dida su živog zapalili, pa evo ja ne mrzim nijedan narod.Čak Srbi su mi poslje Cvijeća najmilija nacija.

Znači li to da sam ja sad zao tj. da imam zao gen?

hmm..tesko pitanje:think:
bice da ni ovde nemas puno njih koji mrze Hrvate..mozda oni koji imaju traume iz zadnjeg sukoba,ali ti garantujem da velika vecina Srba ne gaji mrznju prema vama..kad neko provocira onda dobije shta zeli,nahrani se i ode..i tako..:mrgreen:

Back