Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
sta sam reko pohotna ili solidarna? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svasta si rekao nista nije tacno
nije to ovo igra istine 2 Prvo mi padne na pamet kada vidim forumasa iznad"

uzasan grad![]()
ne kontam

pa taj u kome zivis
alo asocijacije igramo, kad te vidim setim se frankfurta, sta ne razumes
bljak
jedino sto valja je prirodnjacki muzej, ostatakk jedva sam cekala da smugnem
a to, pa jes i nije nesto pogotovu ako volis nesto drugo osim sajleiner i tako to

brdo hrane, sokića, kabeze, pljeski krompirića, čoko napolitanki i sve to se tegli od aerodroma-do aerodroma![]()

damica
Furam po Adi
- - - - - - - - - -
zasto ne furas sesire i u rl? imas facu za ovako neki model ko sa slike (ne pruge finiji dezen ali model taj)
ovako bi me smorio
sad kad rece, na kališu idu dve babe potpuno isto obučene i furaju velike šešire...mozda
Furam po Adiovako bi me smorio
nevidjeno,msm sa njim se mora pazljivo a ja se lomatam i po bususad kad rece, na kališu idu dve babe potpuno isto obučene i furaju velike šešire...mozda
kad još odjogatim počnem i ja![]()

??? sta ovo znaci
ma ko bg na steroidima, mnogo gora verzija, prosto nisam taj tip, ne volim takve gradove, kontam da ima kome se svidja i ok
hebi ga ja sam pristrasna bavarka![]()
uzmi deder onda sa manjim obodomza dobrobit bandera![]()
ja volim da vidim kome stoji, licno ih smatram mocnim detaljem, ako ume da se iznese, a ti mi delujes da bi mogla i za svaleracije da se upradis ne samo ada
..da se uprdim, tako sam pročitala...e jbt. pa zar za švaleraciju...hebo takog švalera ako mora šešir za njega
..da se uprdim, tako sam pročitala...e jbt. pa zar za švaleraciju...hebo takog švalera ako mora šešir za njega
![]()
sa nama sam mislila kad se svalerise bre 
Furam po Adiovako bi me smorio
nevidjeno,msm sa njim se mora pazljivo a ja se lomatam i po bususad kad rece, na kališu idu dve babe potpuno isto obučene i furaju velike šešire...mozda
kad još odjogatim počnem i ja![]()

mwa
Moja mawa Lolita.