Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
sta sam reko pohotna ili solidarna? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta si rekao nista nije tacno
nije to ovo igra istine 2 Prvo mi padne na pamet kada vidim forumasa iznad"
uzasan grad![]()
ne kontam
pa taj u kome zivis
alo asocijacije igramo, kad te vidim setim se frankfurta, sta ne razumes
bljak
jedino sto valja je prirodnjacki muzej, ostatakk jedva sam cekala da smugnem
a to, pa jes i nije nesto pogotovu ako volis nesto drugo osim sajleiner i tako to
brdo hrane, sokića, kabeze, pljeski krompirića, čoko napolitanki i sve to se tegli od aerodroma-do aerodroma![]()
damica
Furam po Adi
- - - - - - - - - -
zasto ne furas sesire i u rl? imas facu za ovako neki model ko sa slike (ne pruge finiji dezen ali model taj)
Furam po Adiovako bi me smorio
nevidjeno,msm sa njim se mora pazljivo a ja se lomatam i po bususad kad rece, na kališu idu dve babe potpuno isto obučene i furaju velike šešire...mozda
kad još odjogatim počnem i ja![]()
??? sta ovo znaci
ma ko bg na steroidima, mnogo gora verzija, prosto nisam taj tip, ne volim takve gradove, kontam da ima kome se svidja i ok
hebi ga ja sam pristrasna bavarka![]()
uzmi deder onda sa manjim obodomza dobrobit bandera![]()
ja volim da vidim kome stoji, licno ih smatram mocnim detaljem, ako ume da se iznese, a ti mi delujes da bi mogla i za svaleracije da se upradis ne samo ada
..da se uprdim, tako sam pročitala...e jbt. pa zar za švaleraciju...hebo takog švalera ako mora šešir za njega
![]()
Furam po Adiovako bi me smorio
nevidjeno,msm sa njim se mora pazljivo a ja se lomatam i po bususad kad rece, na kališu idu dve babe potpuno isto obučene i furaju velike šešire...mozda
kad još odjogatim počnem i ja![]()