ПРВО МЕСТО ЗА СОЛАРНИ ПУЊАЧ - ШТА МОЖЕМО КАД СМО НАЈБОЉИ!!!

А како да нам ова опција промакне? :D

dc-6_312x312.jpg

То је недопустиво, да нам се српски студенти шепуре у сред Брисела:per:Под хитно повећавај школарине, смањуј плате професорима, универзитетима паре на кашичицу :rtfm:

Убисте се од напора, Жута хунто, да до овог не долази, ал сте се заебали малкице :klap:

Свака част, осветлали сте нам образ :heart::heart::heart:

Otvoris siber , rasiris kisobran , i punis.
Al bolje da kuci punis , sto bi bezveze punio u kolima ???

Ako pada kisa :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A koja je svrha punjaca u kolima? Bolje da odem kuci da punim, nego da trosim vreme i benzin da bih punio tel. Bolje da smisle internet u kolima da ti nije dosadno dok vozis. A ako i tad padne kisa, pravac kafana :rotf:

Pa mora li da postoje punjaci po gradovima??? Svasta.:roll:

Bolje neka svuda omoguce besplatan internet i pristup sasvih mesta u gradu ako vec nesto dotiraju.

Za punjace je lako - imas kucu
.

Ljudi, imate kuce pa punite mobilne tamo. Da ne pricam o kafanama, imaju utikace.

Dajte da internet bude besplatan bolje.

(Ovo mi lici na pomodarstvo, ako cemo pravo).

ali ja ako nemam lap top ne mogu da koristim besplatni interent :( cemu onda uvoditi besplatni interent ako ja nemam lap top :mrgreen:

Umesto lap-topa :cepanje:

Како су они клинци сурфовали поред сајма? Сачекали лепо кишицу, везали дашчицу канапчићем за аутомобилчић и лаганица....
Можеш и колегницу да научиш да сурфује по киши...

ali ja ako nemam lap top ne mogu da koristim besplatni interent :( cemu onda uvoditi besplatni interent ako ja nemam lap top :mrgreen:

Па Мирко Цветковић је рекао, после реконструкцији Владе, да је први задатак реконструисане Владе повећање животног стандарда грађана ОДМАХ! Зар ти ниси отишао да задужиш лап-топ?:think:

Back