ПРВО МЕСТО ЗА СОЛАРНИ ПУЊАЧ - ШТА МОЖЕМО КАД СМО НАЈБОЉИ!!!

Новији моблини се пуне брже, то је прво - замисли да се нађеш на улици и у пола разговора ти исцури батерија... лепо се накачиш на соларни пуњач... и наставиш разговор...

hehe, mita vec smislio reklamu :D

AMA KAKO SE PUNI TAJ MOBILNI, TO NISI OBJASNIO!

Mito,izmisljas!

Priznaj da ni sam ne znas!

Е, највише можеш да ме изнервираш КАДА УОПШТЕ НЕ ПОГЛЕДАШ ЛЕПО ТЕМУ... ево лепо сам оставио видео траје 1,5 минут па погледај:evil:

Како, бре, "НИЈЕ ПОЛИТИЧКИ" - па та група студената није имала 'ебених 12 000 евра да уопште отпутује - ставио сам списак оних који су их помогли... ДЕЦА НЕМАЈУ КИНТЕ А ГЕНИЈАЛЦИ СУ... важно је да је држава из буџета који пуне грађани одвојила СИЛНЕ ПАРЕ за педер-бал... А ОНО ШТО ТРЕБА ДА ФИНАНСИРА, Е ЗА ТО НЕМА... ОВО ЈЕ БИЛА БУКВАЛНА ПРОШЊА ДА БИ СЕ НАКУПИЛЕ ПАРЕ ДА ОНИ ОДУ У БРИСЕЛ...
Jeste, eremita, ali to što ti momci i devojke rade je na korist svih nas (ako imamo makar "2 grama mozga" da to i upotrebimo), za razliku od većine drugih stvari koje radi režim na vlasti.
Ja se iskreno nadam da kada instaliraju... korekcija, AKO instaliraju solarne punjače po Srbiji, neće doći Srbi i demolirati ih ili Cigani i pokrasti ih, radi prodaje u staro gvožđe.

Studentima ETF-a svaka čast! :worth:

Е, највише можеш да ме изнервираш КАДА УОПШТЕ НЕ ПОГЛЕДАШ ЛЕПО ТЕМУ... ево лепо сам оставио видео траје 1,5 минут па погледај:evil:

Dobro u redu izvinjavam se, ali ipak se iz ovoga ne vidi koliko traje punjenje i sta ako pada kisa?

na koji nacin se inace puni mobilni? kako to struja prolazi kroz zice? cemu sluzi adapter i kako on radi? zasto metal provodi struju, a guma je izolator? :lol:
opusti se, znaju ljudi koji su smislili, nase je da platimo i koristimo te blagodeti :D

Па валентност, па оне "s" "p" i "q" љуске ("орбите")! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dobro u redu izvinjavam se, ali ipak se iz ovoga ne vidi koliko traje punjenje i sta ako pada kisa?

Траје исто као и кући,
а ако пада киша узмеш кишобран! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Шалим се, соларну енергијом напуне батерије (акумулаторе) пуњача,
а а онда одатле корисници пуне своје мобилне!

Имаш на почетку теме пуњач који је инсталиран у Обреновцу - ВАЉДА ВИДИШ ДА ЈЕ КАО ВЕЛИКИ КИШОБРАН ИСПОД КОГА СТАНЕШ И ЧАК МОЖЕШ И ДА СЕДНЕШ НА КЛУПИЦЕ...:roll::roll::roll:

Траје исто као и кући,
а ако пада киша узмеш кишобран! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Шалим се, соларну енергијом напуне батерије (акумулаторе) пуњача,
а а онда одатле корисници пуне своје мобилне!

C! Ama to mi je jasno, nego mi nije jasno koliko traje punjenje i da li neko treba da sedi 2 sata i plasi se za svoj mobilni da mu ga ne ukradu!???

Имаш на почетку теме пуњач који је инсталиран у Обреновцу - ВАЉДА ВИДИШ ДА ЈЕ КАО ВЕЛИКИ КИШОБРАН ИСПОД КОГА СТАНЕШ И ЧАК МОЖЕШ И ДА СЕДНЕШ НА КЛУПИЦЕ...:roll::roll::roll:

Pa koliko dugo da sedim? 2 sata, 4 sata?

Jeste, eremita, ali to što ti momci i devojke rade je na korist svih nas (ako imamo makar "2 grama mozga" da to i upotrebimo), za razliku od većine drugih stvari koje radi režim na vlasti.
Ja se iskreno nadam da kada instaliraju... korekcija, AKO instaliraju solarne punjače po Srbiji, neće doći Srbi i demolirati ih ili Cigani i pokrasti ih, radi prodaje u staro gvožđe.

Studentima ETF-a svaka čast! :worth:

Да... имамо велики проблем са нашим примитивцима, са нашим лоповима - не знам како то да се реши, осим да се једно време уведе Душанов законик...:think:

C! Ama to mi je jasno, nego mi nije jasno koliko traje punjenje i da li neko treba da sedi 2 sata i plasi se za svoj mobilni da mu ga ne ukradu!???

Па седиш док се не напуни,
а ако мислиш да смо Швеђани :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
оставиш телефон па се вратиш по њега! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ovaj, upravo je poenta u tome što bi trebalo da korišćenje bude besplatno. ;)

Ја мислим да ће морати да се плаћа ПДВ! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Увешће некакво плаћање гарант,..............шта је то код нас бесплатно!? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Саднице трешања! :sad2::sad2::sad2:

Pa zna li uopste neko kako se puni taj mobilni?

Ne pada mi na pamet da dezuram pored telefona napolje 4 sata.

Ma niko od vas pojma nema o detaljima! :hahaha:

Samo nagadjate!

Ni koliko se dugo puni, ni sta ako je kisa ni nista.

" Ко о чему, баба о уштипцима"...:D
Нико неће да пуни мобилни ако му је испражњена батерија два или четири часа, него 15-ак минута, што је довољно да му мобилни функционише још неколико часова или док не стигне кући. Соларни панели, у принципу, акумулирају енергију и када пада киша и када је облачно само, разуме се, у далеко мањој мери.
А на ком тачно бежичном систему функционише пуњење мобилних, најбоље ће бити да запуцаш у Обреновац и провериш, ионако си најгласнија овде поводом тог питања...:cmok:

" Ко о чему, баба о уштипцима"...:D
Нико неће да пуни мобилни ако му је испражњена батерија два или четири часа, него 15-ак минута, што је довољно да му мобилни функционише још неколико часова или док не стигне кући. Соларни панели, у принципу, акумулирају енергију и када пада киша и када је облачно само, разуме се, у далеко мањој мери.
А на ком тачно бежичном систему функционише пуњење мобилних, најбоље ће бити да запуцаш у Обреновац и провериш, ионако си најгласнија овде поводом тог питања...:cmok:

Ama ja samo jedno hocu da kazem - ne mogu da cekam napolju, a bolje cu da kuci napunim taj mobilni pre nego sto izadjem.

Drugo, ne znam da li za 15 min. moze da se napuni taj telefon. I trece, sta ako je kisan dan, kako da sedim na kisi, ali i ako ima nastresnica, onda je punjenje slabije.

Ne zelim da potcenim ovo, ali mozda je bolje da se postavi pored autoputeva ili saobracajnica.

(I naravno, sta ako mi ga neko ukrade?)

Ma niko od vas pojma nema o detaljima! :hahaha:

Samo nagadjate!

Ni koliko se dugo puni, ni sta ako je kisa ni nista.

E, stvarno ga pretera. Kad ti je baterija prazna, ne moras kuci nego ubacis tel. u slot na 10-ak minuta i punis da imas dok ne stignes do kuce. Ako ga punis pola sata imaces najmanje do pola punu bat. Ako pada kisa otvori kisobran, a za tel. ne brini jer je zasticen nastresnicom. A ako se brines kako radi solarno punjenje kad nema sunca, vec ti je gore objasnjeno da se telefoni pune iz akumulatora koji se puni solarnom energijom (sa dosta rezerve), A NE DIREKTNO SA PANELA.

E, stvarno ga pretera. Kad ti je baterija prazna, ne moras kuci nego ubacis tel. u slot na 10-ak minuta i punis da imas dok ne stignes do kuce. Ako ga punis pola sata imaces najmanje do pola punu bat. Ako pada kisa otvori kisobran, a za tel. ne brini jer je zasticen nastresnicom. A ako se brines kako radi solarno punjenje kad nema sunca, vec ti je gore objasnjeno da se telefoni pune iz akumulatora koji se puni solarnom energijom (sa dosta rezerve), A NE DIREKTNO SA PANELA.

Pola sata da stojim napolju (po kisi)???

Vreme je novac!

Ama ja samo jedno hocu da kazem - ne mogu da cekam napolju, a bolje cu da kuci napunim taj mobilni pre nego sto izadjem.

Drugo, ne znam da li za 15 min. moze da se napuni taj telefon. I trece, sta ako je kisan dan, kako da sedim na kisi, ali i ako ima nastresnica, onda je punjenje slabije.

Ne zelim da potcenim ovo, ali mozda je bolje da se postavi pored autoputeva ili saobracajnica.

(I naravno, sta ako mi ga neko ukrade?)

Da, pa ces da stanes na sred auto-puta da punis tel.!!!

Back