Prvo brijanje

Znas ovakva pitanja bi trebalo da postavis ocu, on ce ti najbolje objasniti, a i bice vrlo ponosan sto njegov mali sin odrasta :D

A sad, tacno je, sto se vise budes brijao dlake ce brze da rastu :D

Нетачно. Тотално ирелевантно да ли ти бријао длаке или ваздух по бради, исто ти неће убрзати или успорити раст длака.

Кад дође време да се бријеш, знаћеш, до тад уживај. Ја сам пре бријао мачије бркове, а сада ако се не обријем, за месец дана изгледам као да могу да покренем јужноамеричку револуцију, а то не изгледа лепо.

Nije tacno.. To sve zavisi od coveka, moj drug se obrije ujutru a bradu vec ima posle skole bukvalno xD, dok meni sporije raste, sto njemu poraste za 1 dana meni za 4 dana. Ja sam procitao na internetu da gustina brade, a ni brzina rasta ne zavisi od toga koliko ces cesto da se obrijes..

Nece rasti brze,ali ce dlake biti deblje,jace i one bele sto obrijes ce postati crne. Samo pazi kad se brijes da ne zakacis one dlake sto su oko jabucice i iznad inace ces da izgledas ko cupakabra. :D
Ako ih obrijes ima da ih zamene crne dlake i onda ces da budes dlakav po celom licu. Ja sam tako obrijao par puta dlake sa strane cela do obrva i sada mi od kose do obrva rastu male crne dlacice. :lol:

Poslednja izmena:
Nzm da dlake mogu trajno da se uklone.... Uvek izrastu, samo od nacina uklanjanja zavisi da li ce se brze ili sporije vratiti.

Pitaj devojke one bolje znaju kada je "trajno" uklanjanje u pitanju.

Hvala na ogovorima.Jos jedno pitanje, imam dosta guste dlake u prostoru izmedju obrva,pa me zanima da li postoji neki nacin da ih trajno uklonim?

PS. Srecna Nova godina svima :D
Pa koliko ja znam imas laserom trajno uklanjanje bilo kog dela tela sa dlakama, ali nisam cuo da je to jos neko uradio u mom selu, skupo je ko vatra.. Uzmes pincetu i iscupas sam..

Vremenom dlake postaju jače a mogu i da rastu brže - nezavisno od toga da li ih briješ ili ne.
Preporučujem ti da između obrva ne diraš ništa bez dogovora sa lekarom. Ako ti ne smeta ne diraj uopšte.
Da li će dlakama biti pokriven manji ili veći deo lica ne zavisi od brijanja nego od genetike. Sigurno je da ćeš imati istu "vrstu" brade kao neko od tvojih muških predaka - po očevoj ili majčinoj liniji.

Prema tome brijaj se onako kako ti odgovara ali imaj u vidu da je svako brijanje pre svega higijenski a ne samo estetski zahvat!

Ne rastu dlake brže, već su samo jače i uočljivije, nema više onih dečijih..

A za obrve, i između i sređivanje oblika, ako imaš neku drugaricu/sestru ili kod kozmetičara.. to ti je tu negde oko 300din, miran si neko vreme.

Osmi osnovne-prvo brijanje nazovi brade.:D Sad sam preko raspusta rekao da ću da pustim bradu pa će svi da govore: "ko je Nemanja? Aaa, sjetih se to je onaj momak sa ogromnom bradom" :mrgreen:

Osmi osnovne-prvo brijanje nazovi brade.:D Sad sam preko raspusta rekao da ću da pustim bradu pa će svi da govore: "ko je Nemanja? Aaa, sjetih se to je onaj momak sa ogromnom bradom" :mrgreen:

Tako sam i ja razmisljao ali nisam siguran da zelim da me pamte na taj nacin,pogotovo mi ne treba da kad krenem u srednju me zovu brka ili bradati :D
Jedino sam se bojao da ce brada poceti bze da mi raste pa da cu jednog dana postati jedan od onih kojima izraste brada dok dodu iz skole.Ipak sad se vec nekoliko mojih vrsnjaka obrijalo pa sam se ohrabrio.Lepse je estetski,ne bih voleo da na slici za godisnjak imam brkove ili bradu.

Back