Imam 14 godina i dans sam se prvi put obrijao.Obrijao sam samo brkove ne i celu bradu,pa me zanima da li je tacno da brijanje podstice brzi rast brade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koliko ja znam imas laserom trajno uklanjanje bilo kog dela tela sa dlakama, ali nisam cuo da je to jos neko uradio u mom selu, skupo je ko vatra.. Uzmes pincetu i iscupas sam..Hvala na ogovorima.Jos jedno pitanje, imam dosta guste dlake u prostoru izmedju obrva,pa me zanima da li postoji neki nacin da ih trajno uklonim?
PS. Srecna Nova godina svima![]()
Hvala na ogovorima.Jos jedno pitanje, imam dosta guste dlake u prostoru izmedju obrva,pa me zanima da li postoji neki nacin da ih trajno uklonim?
Neeeee. Ne diraj ni slucajno to. Ako to obrijes ima da bude jos gusce i onda ces morati svaki dan da se tu brijes. Zajebi to.Hvala na ogovorima.Jos jedno pitanje, imam dosta guste dlake u prostoru izmedju obrva,pa me zanima da li postoji neki nacin da ih trajno uklonim?
Ja sam tako obrijao par puta dlake sa strane cela do obrva i sada mi od kose do obrva rastu male crne dlacice.
Neeeee. Ne diraj ni slucajno to. Ako to obrijes ima da bude jos gusce i onda ces morati svaki dan da se tu brijes. Zajebi to.
Osmi osnovne-prvo brijanje nazovi brade.Sad sam preko raspusta rekao da ću da pustim bradu pa će svi da govore: "ko je Nemanja? Aaa, sjetih se to je onaj momak sa ogromnom bradom"
![]()
Imam 14 godina i dans sam se prvi put obrijao.Obrijao sam samo brkove ne i celu bradu,pa me zanima da li je tacno da brijanje podstice brzi rast brade.