Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 916
Ne znam za vas ali u Zemunu pada sneg i to bass 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas lepo vejeKako sam se samo slatko prosetala...
![]()
mi zemunci nikad ne bezimo..sajim se
Najavljuju da ce pasti prvi sneg, pa me je to podstaklo na razmisljanje o zeljama...
Kada sam pitala my ♥ sta bi pozeleo, rekao je samo "Znas ti...".
Dakle, ne pitam vas koju cete zelju vi da zamislite, vec sta mislite da bi vasi ♥ pozeleli? U LjiS smislu, narafno
♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥
Ma, samo ti zavidi na radosti koju osećašMalopre,izadjem ja sa mm napolje,pao je sneg,napadao ovde kod nas samo tako,suv lep,deca izasla na ulicu,vriste grudvaju se...mene vuce zelja makar samo jednu da bacim,i pocnem ja..grudvamo se on i ja jurimo,gledaju komsije koje su izasle da ociste prilaze,ma bas me briga..uzivamo,ja se ponasam bas kao derle,vristim smejem se..i nailazi komsinica,i nas dvoje stanemo,a ona onako iz sveg glasa-A VI KOMSINICE U BEOGRADU NISTE IMALI SNEG.Ja te komsinice gledam,sta se grudvas,ko da si dete..Ja stala gledam zenturacu,i odbrusim joj-ja sam jos mlada ja jos mogu..Mislim,zeno gde ti je zivotna radost.I ovog mog bilo malko blam da se jurca sa mnom..zasto je blam uzivati...
Malopre sam htela da se grudvam sa komsinicom..nije mi odgovorila na sms,mislim da se boji..druga komsinica je u pitanju..![]()
Eh sneeeeeg..sneg je najromanticnija stvar..ja sam u srednjoj skoli simpatisala jednog druga,a mislim i on mene..sacovali smo se preko klupa ali..i onda padne sneg i ja ga zamolim da me otprati po poledici i snegu do autobuske stanice..i tako kako je bilo klizavo a nizbrdica,bas mi je fino palo ta ruka oko struka..i to vece i svako sledece dok god je bilo leda..a obrazi zazareniiiiiiii..ju,ju,ju..
Eh, a u kasarni, u Baru, na pola puta između starog i novog dela grada...Ih,i to se racuna u snezne uspomene..imam ih ja jos..najlepse i najteze trenutke u zivotu sneg je pokrio..jedno vece kada sam peske isla od Trga do studenjaka,srecna kao malo kada u zivotu..padao je prvi sneg24.novembar je bio..a te iste godine zadnje pahulje sahranile su dve moje najvece ljubavi....otopio se sneg,dosao novi..opet,i opet..