N
noblica
Gost
neznam kako da zapocnem temu sa cerkom koja ima 15 god.dali je imala dosad odnos sa nekim momkom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo opusteno i otvoreno....ne znam kakav odnos imate ali verovatnoca da ti kaze istinu je 1-5%...slobodna procenanoblica:neznam kako da zapocnem temu sa cerkom koja ima 15 god.dali je imala dosad odnos sa nekim momkom ?
E zato si ti kriva......ponasas se malo zastarelo...ili malo vise...pa sto onda i oces da zapocnes taj razgovor kad nisi za to....ne razumem....oces neces...o tome se pre razmilja...noblica:ali ljudi,jeli vama jasno da ja uopste o tim stvarima snjom ne razgovaram,ni o zastiti a kamoli o odnosima! strasno :?
noblica:neznam kako da zapocnem temu sa cerkom koja ima 15 god.dali je imala dosad odnos sa nekim momkom ?
noblica:neznam kako da zapocnem temu sa cerkom koja ima 15 god.dali je imala dosad odnos sa nekim momkom ?
noblica:nemam ja nikakvih trauma,niti sam staromodna,pa ja imam tek 34 god.i odlicno izgledam,vise puta nas uporeduju kao dve sestre jer delujem mladoliko. samo jednostavno se jako stidim da o tome razgovaram snjom.inace je jako nacitana,nema girl koji nije kupila a tu ima bogami sve.![]()
o njoj smatram da znam dosta,o simpatijama takode jer mi svakodnevno komentarise sta se i kako nesto desilo sa deckom,znaci znam kad su u vezi,kad zu u svadi i kad raskinu.O tim stvarima razgovaramo,ali eto o sexu nikako.Jednom prilikom sam zapocela tu temu kao ono pazi sta radis,nemoj da te momci iskoriscavaju,oni su svi isti,inace imam i sina od 12god. koji je tada bio prisutan,i tako ja snjom redom,i kazem joj da se nedesi da dodes jednog dana kuci i tu se ubacuje moj mladi sin koji sve to slusa i kaze -trudna sam!!zamislite a ja se mucim da dodem do te recenice mesecim a on ko iz topa.Aona ce na to -nista ti ne brini,znam ja sta radim.prolece78:noblica:nemam ja nikakvih trauma,niti sam staromodna,pa ja imam tek 34 god.i odlicno izgledam,vise puta nas uporeduju kao dve sestre jer delujem mladoliko. samo jednostavno se jako stidim da o tome razgovaram snjom.inace je jako nacitana,nema girl koji nije kupila a tu ima bogami sve.![]()
Ne mogu a da ne odgovorim. Ni jedne novine ne mogu zameniti majku, niti normalan razgovor sa njom. Ukoliko sada ne uspostavite pravi odnos sa svojom cerkom, kasnije ce biti sve gore i samo ce se produbljivati barijere koje sada postoje. Sve iz razloga sto ste joj sada potrebni, a kasnije necete biti, ili cete biti, ali manje. Jako sam kompetentna da govorim o ovoj temi, a iz sledeceg razloga:
Imam 26 god, moja majka sada 60, nikada nije sa mnom razgovarala o sexu i sl. stvarima, kad god je na
tv-u bila neka scena sa sexom izlazila je iz sobe i sl. Poenta je u tome da mi nikada nije ispricala nesto sto bi moglo da mi koristi, stvari sam saznavala iz novina, od drugarica, itd. Da se razumemo, ja sam jedna normalna devojka, prvi put sam spavala sa momkom u 19 god, iz ljubavi, nisam promiskuitetna, vodim racuna o zastiti ... Ali ... u meni je praznina koja ce uvek postojati, jar mi je jako zao kad vidim kako neke moje drugarice imaju normalan odnos sa svojim majkama. Sada mene majka juri da joj pricam jel imam momka ... itd. , ali sada ja ne zelim, jer mi sada nije potrebna, a onda kada je bila nije sa mnom pricala. I sto vreme vise prolazi, jaz je sve veci i mi smo sve dalje... Zato nemojte napraviti takvu gresku, pregrmite to po cenu normalnog odnosa sa svojom cerkom. Da se razumemo, cak iako iskreno sa njom budete pricale, sanse da Vam kaze da je spavala sa momkom su 50%, ali bar cete izgraditi normalan odnos, ovako samo imate sansu da Vas rodjena cerka smatra potpunim strancem, a i Vi nju, jer kad malo bolje razmislite, sta Vi u stvari znate o njoj, o njenim zeljama, potrebama, simpatijama, strahovima...
Anonymous:draga Noblice,
skokni na forum sex i ljubav i procitaj strasnu temu na temu abortusa, pa ces videti da je neophodno da sa svojim detetom razgvoras, ma kako i koliko ti bila frka[/quote
na tom forumu su malo ozbiljniji problemi,ja samo trazim pocetnu recenicu i nista drugo.
jagodica:ma nemoj d aje smoris samo...ali budi otovrena ako ona hoce da razgovara o tome
noslica:jagodica:ma nemoj d aje smoris samo...ali budi otovrena ako ona hoce da razgovara o tome
izvini,ali nisam najbolje razumela pocetak recenice.ponovi molimte![]()