Prvi put....

Nevernik u to

Aktivan član
Poruka
1.593
Citajuci nesto ovde na forumu,setih se neceg sto mi i dan danas pravi zbrku.
Imam drugaricu,znamo se od malena,i nije imala sex do skoro,zelela je da joj ja budem prvi u njemu.Zaista bilo mi je malo glupo dato uradim sa njom i sto ce joj to biti prvi put.
Krenuli smo u akciju i sledi ono sto mi nije jasno...
Bio sam nezan dok sam pokusavao da udjem u nju,na moje iznenadjenje nije prokrvarila iako se kune da sam joj prvi,jeste je bolelo,ali ponavaljam nije krvarila!Posle sexa,otisla je kuci i zvala me da mi kaze da tada krvari?
Dakle da li je to moguce,da devojka koja prvi put ima odnose prokrvari tek posle sexa? :confused:

Nevernik u to:
Citajuci nesto ovde na forumu,setih se neceg sto mi i dan danas pravi zbrku.
Imam drugaricu,znamo se od malena,i nije imala sex do skoro,zelela je da joj ja budem prvi u njemu.Zaista bilo mi je malo glupo dato uradim sa njom i sto ce joj to biti prvi put.
Krenuli smo u akciju i sledi ono sto mi nije jasno...
Bio sam nezan dok sam pokusavao da udjem u nju,na moje iznenadjenje nije prokrvarila iako se kune da sam joj prvi,jeste je bolelo,ali ponavaljam nije krvarila!Posle sexa,otisla je kuci i zvala me da mi kaze da tada krvari?
Dakle da li je to moguce,da devojka koja prvi put ima odnose prokrvari tek posle sexa? :confused:

Da, moguce je..........Ma sve to zavisi do elasticnosti himena, a plus moze i da krvari kad imate opet odnose. A, valjda si ti osetio kad si usao, da se himan malko pokidao. ili nisi nisat osetio?

Back