Zanima me kada cura ima prvi put odnos a pritom je nevina da li je moguce zatrudneti taj prvi put?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze.Zanima me kada cura ima prvi put odnos a pritom je nevina da li je moguce zatrudneti taj prvi put?
Mozda ga ozbiljno uhvatila nejebica zadnjih 20 godina pa zaboravio kako to izgleda.Ako ne znaš odgovor na to pitanje, a učlanjen si 2011-te, da li si imao dozvolu od roditelja da kao četvorogodišnjak otvoriš nalog na krstarici?
Zanima me kada cura ima prvi put odnos a pritom je nevina da li je moguce zatrudneti taj prvi put?
neka se mali zove zvezdanZanima me kada cura ima prvi put odnos a pritom je nevina da li je moguce zatrudneti taj prvi put?
Ako ne znaš odgovor na to pitanje, a učlanjen si 2011-te, da li si imao dozvolu od roditelja da kao četvorogodišnjak otvoriš nalog na krstarici?
Mozda ga ozbiljno uhvatila nejebica zadnjih 20 godina pa zaboravio kako to izgleda.
Naravno da ne moze.Tek posle 16-og odnosa joj sazori materica.
i udati se na licu mesta.
neka se mali zove zvezdan
Ako je koristio,kondom
neka se zove Hudini.
i udati se na licu mesta.