maremare_bg
Početnik
- Poruka
- 7
DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u ns-u vrlo moguce da je pravi odgovor za prvi put DAmaremare_bg:DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?
Pera_Zdera:Za prvog nadji nekog normalnog decka za srednjorocni period.
maremare_bg:DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?
svasta! ali bas svasta! a ne mislis da je iskustvo povezano onda sa brojem a kad je broj pozamasan dobiju etikete. ne uzimam sada u obzir one stalne veze. i da li si mozda pomislio da je u pitanju problem koji potice od tebe. kad vec znas sta hoces, pomozi devojci da se opusti i da joj proradi masta. to kakav ce neko biti u krevetu ili na lusteru zavisi od mnogo faktora, a vrlo vazan je onaj sa kim si. jesi cuo ti nekada za govor tela za hemiju? za osecanja i za vodjenje ljubavi, a ne samo za sirovo rmbacenje?ako hoces bombu onda idi kod profi.evo ja predlazem tebe za edukatora mladih novosadjanki.ah da i s tim umecem u vezi zapitaj se sto vam devojke ginu za beogradjanima. sve magistri bre! lol baj d vej moj decko je iz novog sada i tvrdim da je najbolji ljubavnik kojeg sam imala. ali u pitanju je savrsen sklop dva tela...ljubav, razumevanje, zelja, i ta za tebe, verovatno,Darkomir:pa u ns-u vrlo moguce da je pravi odgovor za prvi put DAmaremare_bg:DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?![]()
ovde definitivno ne bi bilo zgoreg da se devojke malo vise sexualno edukuju, jer je prosto neverovatno na kakve sam bisere ja naletao![]()
valjda su im mame pricale da je dovoljno da legnu na krevet i rasire noge i to je to od njih...![]()
![]()
![]()
Zato su tu iskusniji da joj kazu sta je pametnije. Kao sto ce i ona jednog dana nekom drugom soliti pamet.?:kako ce to neko da zna, osim ako nije probao? a i ako je probao, kako ce da zna sta je bolje? jer nije probao drugu varijantu..ako me razumes
Hmmmm....Hellen:И неки, такође...
I ja sam isto naletao na takve bisere, i meni je isto bilo extra cudno, ali ipak stojim pri svom stavu da nece nesto posebno nauciti prvi i jedini put u poredjenju sa mnogo puta u opustenijoj atmosferi sa likom koga skroz poznaju i prema kome mozda imaju i neka osecanja.Darkomir:pa u ns-u vrlo moguce da je pravi odgovor za prvi put DAmaremare_bg:DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?![]()
ovde definitivno ne bi bilo zgoreg da se devojke malo vise sexualno edukuju, jer je prosto neverovatno na kakve sam bisere ja naletao![]()
valjda su im mame pricale da je dovoljno da legnu na krevet i rasire noge i to je to od njih...![]()
![]()
![]()
Vragolasta Amfibija:a ako je devojka nevina onda treba nevinost da izgubi sa matorom drtinom da bi se naucila?
ti sreco definitivno ne znas nista o meni kao ni o mom seksualnom (ne)umecu...to zna moja buduca supruga i kao i sve pre nje nesto mi se bas i ne zaliantihrista:svasta! ali bas svasta! a ne mislis da je iskustvo povezano onda sa brojem a kad je broj pozamasan dobiju etikete. ne uzimam sada u obzir one stalne veze. i da li si mozda pomislio da je u pitanju problem koji potice od tebe. kad vec znas sta hoces, pomozi devojci da se opusti i da joj proradi masta. to kakav ce neko biti u krevetu ili na lusteru zavisi od mnogo faktora, a vrlo vazan je onaj sa kim si. jesi cuo ti nekada za govor tela za hemiju? za osecanja i za vodjenje ljubavi, a ne samo za sirovo rmbacenje?ako hoces bombu onda idi kod profi.evo ja predlazem tebe za edukatora mladih novosadjanki.ah da i s tim umecem u vezi zapitaj se sto vam devojke ginu za beogradjanima. sve magistri bre! lol baj d vej moj decko je iz novog sada i tvrdim da je najbolji ljubavnik kojeg sam imala. ali u pitanju je savrsen sklop dva tela...ljubav, razumevanje, zelja, i ta za tebe, verovatno,Darkomir:pa u ns-u vrlo moguce da je pravi odgovor za prvi put DAmaremare_bg:DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM (I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI )PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM ?![]()
![]()
![]()
*.
Tuzni_patak:Moj drug je imao devojku (tri slučaja) i devojci je trebalo oko šest meseci da počne da oseća strast i da je u mogućnosti da orgazmira...