PRVI MAJ!!!

shta se palite?
sutra je i prvi maj i uskrs. zashto bih morao ili jedno ili drugo kad mogu i jedno i drugo?.... e deco deco..... ujutro na uskrshnji doruchak, poslepodne svi marsh napolje na roshtilj :D
a onda svi na tucanje :p

jajima naravno :lol:

d4ch4:
winnetou:
d4ch4:
Crazy_creature:
winnetou:
ja slavim uskrs, ne prvi maj.
Takodje. Ipak je to verski praznik. :wink:

ma vernici ste mi vi u pich~1 materinu...

ajde, otkud ti znas da ja nisam vernik?

postish 8 meseci u godini... ?

hehe...chisto sumnjam.

da li moram da postim da bih bila vernik??

evo, necu vise!! stvarno necu.. necu vise odgovarati na poruke o religiji, na ovakvoj temi, koja nije vezana za to!
inace, ujutru sam isla kod babe i slavila uskrs, i kao i svake godine, posle rucka sam se vratila kuci.. onda sam otisla na jezero i obelezila 1. maj slavljem!!

posto je ovo tema za prvi maj, ajde onda da ispricam kako mi je bilo: dosla sam na jezero, pa sam se malo setala sa drugom, pa sam nasla drugarice.. onda smo se tako setale, posto nismo rostiljale, znaci, nismo imali neko posebno mesto, nego smo svuda isle.. tamo sam nasla sestru, pa malo bila sa njenim drustvom.. eh, sedmaci.. znaci, strasno, stalno psuju u fazonu: faca sam, pa sto ne bih psovao.. joj.. onda smo svi kupili balone sundjer boba, i svi su onako vikali za nama: pazi, sundjer bob kockalone! isli smo na splav nekoliko puta.. i kad smo pitali imate li toplu cokoladu ili caj, decko nam je rekao: nemamo, spremamo se za vece, pa nemamo nista toplo. :roll: e pa stvarno.. onda je bend, koji je svirao na jezeru svirao the cure, i onda sam ja tako skakala.. posle smo vikali drugu koji je bio sa druge strane jezera.. hehe.. posle smo otisli u centar, pa kuci..
bilo mi je super!!! :D

N_ToNx:
Blago tebi...
Ja sam bila kuci i brojala jaja koja mi je brat polupao :lol:

eeee, nama su se jako super obojala jaja!! ima narandzastih :D , zelenih, plavih, od lukovice, crvenih naravno, ljubicastih.. ma svkakvih!! ima i od prepelice jaja, pa su onako sa crnim mrljama.. kako su dobra!! moja sestra ima nojevo jaje!! :shock: ogromno je!! kako je mocno!!

posle jutrenja smo ostavili mami i tati korpu sa travom i sargarepom, a prodavnice ujutru nisu radile.. pa smo hteli da vidimo sta ce da nam ostave.. ovo se naslo u korpi sledeceg jutra: cokolada za kuvanje, neke cokoladne bonbonice koje smo jeli i dan pre, i paradajz :shock: :lol:

hmhm..pa ja sam otisla na vikendicu kod drugarice i shvatila kako nam je generacija '91...sedmaci :) propala.Skoro svi su se napili kao stoke i legli da spavaju.Posto sto niko nije doruckovao,a krenuli smo ranom zorom,odmah kad smo stigli krenuli smo da pecemo rostilj.Pojeli sve do jedan popodne i onda gladovali.Pokusavala sam da ih(bilo je par normalnih ljudi...) nateram da igramo uz clash kada sam se dokopala linije.ali skoro bezuspesno.Posle toga su tu istu liniju polili vodom.Sreca u nesreci,nismo vise morali da trpimo ona zapevanja.
Ne znam kako nisu shvatili da je lepse slusati tisinu,igrati odbojku i penjati se na drvece nego praviti od sebe veceg kretena nego sto vec jesi i seljaciti se........ :roll:

danas sam se ceo dan vozala bajsom,mislim da cu tako do kraja raspusta :D

Crazy_creature:
Kod nas se odrzhavala nekakva zhurka pored reke, i jedan dechko koga sam jako dobro poznavala se udavio... Uzhas, pochinjem da imam fobije od prvog maja... :(

joooj.. :( :(
znam kako je kad se neko udavi, a ti ga ne poznajes.. plakala sam nekoliko dana posle toga, jer sam videla, bili smo tada na bazenu.. a kako je tek kad se udavi neko koga jako dobro poznajes.. :cry:

Ma uzhas, tek su mu danas nashli telo.. Jadan dechko :cry:
Nego,uvek sam se pitala, da li je ljudima zaista potreban poseban datum da odu da se izezaju i napiju? (ako vecj 'ocje da se napiju)... I don't get it :shock:

Crazy_creature:
Ma uzhas, tek su mu danas nashli telo.. Jadan dechko :cry:
Nego,uvek sam se pitala, da li je ljudima zaista potreban poseban datum da odu da se izezaju i napiju? (ako vecj 'ocje da se napiju)... I don't get it :shock:

pa ono, ne treba im, ali taj dan - 1. maj - je neradan, i to je jedina prilika da ceo dan budes bezbrizan, da se zezas, da se napijes, pa da imas sutra vremena da ti prodje mamurluk i tako..

Heh.. :( znam da je Prvi maj davno proshao, ali moram ovo da napishem.. celo moje drushtvo ishlo je kod jedne drugarice na vikendicu na kanalu, nedovrshenu (spavali su u shatorima :D ), i bili su tri dana... a ja sam sa svojima morala kod bake i dede u Hrvatsku na jedan familijarni Uskrs :( :( :( Kako sam bila tuzhna tada... :( srecja, pa su mi svi moji dragi slali porukice u kojima je pisalo da misle na mene, da me vole i da im puno nedostajem :oops: E, ali chim se nas par vrati s mora sredinom jula, ponovo idemo tamo na par dana.. uh, jedva chekam! :D

Back