Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo je to ratno stanje... davne '99... bese maj... prolece... cvece... nasao ja neku devojcicu... bese uplasena... ne imadoh bolji nacin da joj pomognem da prestane da se boji... poljubih je... eeee... da nam je malo vise tih ratova... sta je sve tada bilo... :D

Meni je bio sa 13 i bio je grozan!!!!! Taj decko i ja smo se prvo setali sat vremena, nismo ni progovarali, a onda smo seli na neku klupicu u parku da bi debil posle tolikog cutanja izvalio:'' Pa je l' hoces ti da se mi smuvamo?'' (moron) A ja:'' Pa...dobro...mislim...hocu!'' Onda je on izbacio zvaku iz usta i poljubio me... Uzas! To nam je bio prvi i poslednji poljubac... Tri dana kasnije smo raskinuli... Logicno...

asteria2:
Meni je bio sa 13 i bio je grozan!!!!! Taj decko i ja smo se prvo setali sat vremena, nismo ni progovarali, a onda smo seli na neku klupicu u parku da bi debil posle tolikog cutanja izvalio:'' Pa je l' hoces ti da se mi smuvamo?'' (moron) A ja:'' Pa...dobro...mislim...hocu!'' Onda je on izbacio zvaku iz usta i poljubio me... Uzas! To nam je bio prvi i poslednji poljubac... Tri dana kasnije smo raskinuli... Logicno...
Nije lepo pricati o bivsem tako ruzno... kakav god da je bio... ;)

Back