Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
yebote ko da se mora prilikom ljubljenja gurati jezik u usta......
ja se uopshte u pochetku nisam tako ljubio, samo usnama..... posle kad je proradio apetit onda su oboma jezici sami leteli.... :)

uopshte ne razumem predstavu da kisschina mora biti sa jezikom.

aleluja neko normalan!!!
naravno da ne mora..sta vise,meni je znatno lepsi kiss bez jezika..nekako je emotivniji i sladji samo sa usnama+da se povremeno vrhovi jezika dodirnu...a gade mi se ona krljanja sa razjapljenim (valjda se tako pise :) ) ustima!!...

Imala sam 13 god...Bilo je samo na ''blic'',ali mi se uopste nije svidelo,jer nije bilo iz ljubavi nego zbog glupe masne fote...ah,sad zalim sto nisam sacekala sa prvim kiss-om...ali sta je tu je...zato je drugi put bilo... :D :D :D

Prvi KISS sam ,,doziveo,, prvi put kad sam ubio 1,5L Wotke[ruske narawno]Bio sam toliko pijan da nism mogao da wezem pertle na nogama...swe u swemu nisam ni znao da sam se ljubio sa ,,najacom,,likusom u skoli dok mi neki pajseri nisu pokazali kako da trcis od :shock:nemackog dobermana i rot-fajlera:shock:[uzbrdo]...

@ ~MIR6N~

Ti si jos mali..

Ni ja nisam nikad poljubio.. :D Hih, i ne fali mi.. bilo bi charobno znam, al nije jos vreme..
Nemam cime da se hvalim na ovoj temi.. vidim, vi to ladno.. sa 13..16..

Prvi KISS sam ,,doziveo,, prvi put kad sam ubio 1,5L Wotke[ruske narawno]Bio sam toliko pijan da nism mogao da wezem pertle na nogama...swe u swemu nisam ni znao da sam se ljubio sa ,,najacom,,likusom u skoli dok mi neki pajseri nisu pokazali kako da trcis od :shock:nemackog dobermana i rot-fajlera:shock:[uzbrdo]...
Smirnof :lol::lol::lol::lol::lol:?

to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

ja sam se poljubila sa 13,bilo je onako,nista posebno,a veza mi je trajala 20 dana mada sam ja njega volela jos mnoooogo duze,tog skota...:sad2:

ja sam se poljubila sa 13,bilo je onako,nista posebno,a veza mi je trajala 20 dana mada sam ja njega volela jos mnoooogo duze,tog skota...:sad2:

nemoj da se ljutis.....ali ocito ne znas sta znaci "voleti"
ako je to 94 godiste(a jeste:mrgreen:) ne mozes da znas sta znaci kad nekog volis,mlada si jos;)

@tema....
prvi kiss u sedmom razredu.....sa drugom iz neke zaebancije:lol:
a inace prvi kiss sa deckom negde krajem osmog razreda......valjda:confused:

nemoj da se ljutis.....ali ocito ne znas sta znaci "voleti"
ako je to 94 godiste(a jeste:mrgreen:) ne mozes da znas sta znaci kad nekog volis,mlada si jos;)

@tema....
prvi kiss u sedmom razredu.....sa drugom iz neke zaebancije:lol:
a inace prvi kiss sa deckom negde krajem osmog razreda......valjda:confused:

to ti milsis..:roll:..znam ja dobro sta znaci voleti...a kladim se da ovde ima mnooogo 14-godisnjakinja koje znaju da vole..:heart:

Back