- Poruka
- 15.259
Dobicete sankcije pa cete benzin opet prodavati na flase.![]()
Ali opet, nema nama ništa bez Bosne, vidiš kako živimo u korelaciji. Sada već pazarimo jeftinije gorivo kod vas...Ma je.eš zemlju koja Bosne nema, a mi je imamo...jeeeee!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobicete sankcije pa cete benzin opet prodavati na flase.![]()
I muslimane.Oni su vredni,radni i donose prosperitet svakom regionu u kojem žive i rade.Ali opet, nema nama ništa bez Bosne, vidiš kako živimo u korelaciji. Sada već pazarimo jeftinije gorivo kod vas...Ma je.eš zemlju koja Bosne nema, a mi je imamo...jeeeee!!!![]()
Ali opet, nema nama ništa bez Bosne, vidiš kako živimo u korelaciji. Sada već pazarimo jeftinije gorivo kod vas...Ma je.eš zemlju koja Bosne nema, a mi je imamo...jeeeee!!!![]()
Ne vjerujem da ces vas BIH pustiti da prolazite njenom teritorijom u tom slucaju.
I muslimane.Oni su vredni,radni i donose prosperitet svakom regionu u kojem žive i rade.
Mijau.. ovaj.. vau...pa ti si profesionalka (imaš kartoteku sa već spremnim copy/paste).Pa jeste, vidiš kako su bili na našoj strani nekad:
![]()
![]()
Bilo ih je svuda.Neki su sebe smatrali za Srbe,neki za Hrvate a oni najradikalniji su ubijali u ime islama.Pa jeste, vidiš kako su bili na našoj strani nekad:
![]()
![]()
Mijau.. ovaj.. vau...pa ti si profesionalka (imaš kartoteku sa već spremnim copy/paste).
Taco, kakvi su ti ovo Srbi sa fesovima?![]()
Ej Zapadni, pošto si me skužione smem da ti kažem jer ako ti kažem moram da te....
![]()
Ajd dobro... jos da ti skuzis mene![]()
To više ni ne pokušavam ali ima nekih sitnih nagoveštaja....![]()
Bilo ih je svuda.Neki su sebe smatrali za Srbe,neki za Hrvate a oni najradikalniji su ubijali u ime islama.
Slažem se.Na vašem mestu ja bih se ponekad pripazio takve braće.a ti neki su cinili barem 90% muslimana...
evo zore, evo dana,evo "brace" muslimana...![]()
Slažem se.Na vašem mestu ja bih se ponekad pripazio takve braće.![]()
tzc.rs je nastala na genocidu i etnocidu nesrba,tako ce i sama ubrzo zavrshit...