Direktna pogodba za u gajbu. Sve zavisi od nastupa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?
navaljivati je jedno, preduzeti konkretnu akciju drugo. Dovoljna je 1 konkretna akcija.Iskusni muskarci nikad ne navaljuju sa bilo cim.
Zene su te koje skoro uvek prve krenu u akciju. Kada kazem akciju, mislim ne na prilaz, vec ono sto sledi posle formalnog upoznavanja ako su zagrizle na osobu preko puta nje.navaljivati je jedno, preduzeti konkretnu akciju drugo. Dovoljna je 1 konkretna akcija.
Zene su te koje skoro uvek prve krenu u akciju. Kada kazem akciju, mislim ne na prilaz, vec ono sto sledi posle formalnog upoznavanja ako su zagrizle na osobu preko puta nje.
Iskusne ili previse sigurne u sebe koje imaju dosta prtljaga, verovatno.a ja mislim da mnoge čekaju prvi poziv.
Да, али не свачији.a ja mislim da mnoge čekaju prvi poziv.
Da li je glupo da je sada pitam preko fejsa,posto se na poslu bas retko srecemo.Kažu iskusni muškarci da odmah treba pitati a kada možeš
I ako kaže ne znam videću, onda kaži hajde do sutra javi da mogu isplanirati nešto. ako ona kaže ne znam da li ću znati sutra, onda kažeš pa dobro, javi kad budeš mogla. U tom slučaju ne očekuj poziv. I sad ga ne očekuj. Ako se sluuučajno javi ok, ali ne računaj s tim. Jer kome je stalo staviće te već do sutra u neki raspored.
Možeš kratko oitanje bez uvoda i zaključka:Da li je glupo da je sada pitam preko fejsa,posto se na poslu bas retko srecemo.
spa, stvarno? očekuješ odmah u kupaćem da je vidiš?Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Pa jasno ti je da u staretu nisi na listi prioriteta ali i da nisi škart.Propade mi ljubav pre nego sto je i pocela![]()
Imao sam više desetina prvih dejtova sa ženama sa Interneta. Najčešće smo išli na piće ili u šetnju. Nekad smo išli u restoran. Retko je bilo da se nađemo kod nje ili mene. Poslednji prvi dejt je bio da je njena ideja bila da se nađemo kod nje. Dešavalo se da su neke predložile neobična mesta poput crkve i kockarnice, a jednom je prvi dejt uključivao i Zoo vrtНа кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Imao sam više desetina prvih dejtova sa ženama sa Interneta. Najčešće smo išli na piće ili u šetnju. Nekad smo išli u restoran. Retko je bilo da se nađemo kod nje ili mene. Poslednji prvi dejt je bio da je njena ideja bila da se nađemo kod nje. Dešavalo se da su neke predložile neobična mesta poput crkve i kockarnice, a jednom je prvi dejt uključivao i Zoo vrt![]()
Sto se doticne tice,pitao sam je preko fejsa "da li hoce da se vidimo' - nije odgovorila,posle vidim na poslu me ni ne pogleda,popricam sa bliskom koleginicom i ona mi kaze da je ova nekakva rodjaka sa njenim muzem i da nije ona za mene kao i da je malo cudna.Pa jasno ti je da u staretu nisi na listi prioriteta ali i da nisi škart.
Mada moze i drugacije. Da joj je stalo ali malo hoće da vidi da li si krenuo redom da sazivaš pa koja se odazove ili tako nešto ..
Ma čudni su muško ženski odnosi.
Već si dobio sugestije. Šta i kako da postupaš. Odrzavaj interesovanje. Što kažu ne ide na dejt lep nego uporan![]()
da je impresioniram kolko duižem na benč i uvalim joj bučice od 10 kila da i ona radiГде обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Zasto da ne! To je zapravo najbolja fora za stidljive djevojcice zeljne da pocnu da vjezbaju a jos bolja za nimfomanke, pa jos ako te se svi plase ka mene sto su se kad sam bio ziv hahaha. Sve je bolje od otcanog kafica ili penzionerskog restorana.da je impresioniram kolko duižem na benč i uvalim joj bučice od 10 kila da i ona radi