Први "дејт"

Mozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?

Kažu iskusni muškarci da odmah treba pitati a kada možeš
I ako kaže ne znam videću, onda kaži hajde do sutra javi da mogu isplanirati nešto. ako ona kaže ne znam da li ću znati sutra, onda kažeš pa dobro, javi kad budeš mogla. U tom slučaju ne očekuj poziv. I sad ga ne očekuj. Ako se sluuučajno javi ok, ali ne računaj s tim. Jer kome je stalo staviće te već do sutra u neki raspored.

Kažu iskusni muškarci da odmah treba pitati a kada možeš
I ako kaže ne znam videću, onda kaži hajde do sutra javi da mogu isplanirati nešto. ako ona kaže ne znam da li ću znati sutra, onda kažeš pa dobro, javi kad budeš mogla. U tom slučaju ne očekuj poziv. I sad ga ne očekuj. Ako se sluuučajno javi ok, ali ne računaj s tim. Jer kome je stalo staviće te već do sutra u neki raspored.
Da li je glupo da je sada pitam preko fejsa,posto se na poslu bas retko srecemo.

Propade mi ljubav pre nego sto je i pocela :(
Pa jasno ti je da u staretu nisi na listi prioriteta ali i da nisi škart.
Mada moze i drugacije. Da joj je stalo ali malo hoće da vidi da li si krenuo redom da sazivaš pa koja se odazove ili tako nešto ..

Ma čudni su muško ženski odnosi.

Već si dobio sugestije. Šta i kako da postupaš. Odrzavaj interesovanje. Što kažu ne ide na dejt lep nego uporan🤣

На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Imao sam više desetina prvih dejtova sa ženama sa Interneta. Najčešće smo išli na piće ili u šetnju. Nekad smo išli u restoran. Retko je bilo da se nađemo kod nje ili mene. Poslednji prvi dejt je bio da je njena ideja bila da se nađemo kod nje. Dešavalo se da su neke predložile neobična mesta poput crkve i kockarnice, a jednom je prvi dejt uključivao i Zoo vrt :)

Imao sam više desetina prvih dejtova sa ženama sa Interneta. Najčešće smo išli na piće ili u šetnju. Nekad smo išli u restoran. Retko je bilo da se nađemo kod nje ili mene. Poslednji prvi dejt je bio da je njena ideja bila da se nađemo kod nje. Dešavalo se da su neke predložile neobična mesta poput crkve i kockarnice, a jednom je prvi dejt uključivao i Zoo vrt :)

Је6еш Казанову, ти си победник :mrgreen:

Pa jasno ti je da u staretu nisi na listi prioriteta ali i da nisi škart.
Mada moze i drugacije. Da joj je stalo ali malo hoće da vidi da li si krenuo redom da sazivaš pa koja se odazove ili tako nešto ..

Ma čudni su muško ženski odnosi.

Već si dobio sugestije. Šta i kako da postupaš. Odrzavaj interesovanje. Što kažu ne ide na dejt lep nego uporan🤣
Sto se doticne tice,pitao sam je preko fejsa "da li hoce da se vidimo' - nije odgovorila,posle vidim na poslu me ni ne pogleda,popricam sa bliskom koleginicom i ona mi kaze da je ova nekakva rodjaka sa njenim muzem i da nije ona za mene kao i da je malo cudna.
Posle je opet preko fejsa pitam "Da li mi to vise ne govorimo?" ni tu nista ne odgovara.
Onda je ova moja koleginica sretne i pita"sto mi mucis kolegu "a ova joj odgovara nisam zainteresovana"
Onda sam je blokirao na fejsu (znam taj mi je postupak kao da sam malo dete :) ).
Tako da sam sa tim zavrsio.

Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
da je impresioniram kolko duižem na benč i uvalim joj bučice od 10 kila da i ona radi

Back